31 Ιαν 2017

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ (ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΝΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ): Τραμπ για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από βόμβες!

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ (ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΝΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ): Τραμπ για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από βόμβες!

Οι θεωρίες συνωμοσίας οπως έλεγαν στο πόπολο επι χρονιά μονο θεωρίες δεν ηταν! και αυτο το ξερουν οι άνθρωποι που εχουν ιδανικά και άξιες και οχι τα ανθρωποειδή ζωα χωρίς ηθικούς φραγμούς και αισθήματα,(στην βουλή γεμάτο ειναι) οι πρώτοι που ειναι και ο στόχος και τείνουν να εξαφανιστούν, απο τους δεύτερους και τις υποκατηγορίες τους! (το να έχεις λαό πρόβατο χωρις αντικειμενική σκέψη και λογική ειναι και εύκολα χειραγωγήσιμος!) λύκοι και πρόβατα αναμεσα μας στην κυριολεξία! χωρις τα όρθια προβατα ,μαζί με τις ρυπογόνες φυλές που ζουν σε όλη τους την ζωή σε μια ζωώδες κατάσταση, ο κόσμος θα ηταν καλύτερος! και μετα σου λεει είμαστε όλοι ιδιοι! τι λέτε ρε; ξέρετε γιατι στην ναζιστική Γερμανία έλεγαν για καθαρότητα τις φυλής; η ηταν θεωρίες και αυτές? οι πύραυλοι που έφτιαξαν πρώτοι και πολλά αλλα δεν ηταν θεωρίες! και βεβαία μέσα σε ολα αυτα και οι λύκοι πλήρως ελεγχόμενοι απο τους Εβραίους, τα πράγματα ειναι χειρότερα απο όσο φαίνονται! ξέρετε τι γίνεται όταν ζευγαρώνει μια γυναικά με λύκο?.

Ντόναλντ είσαι πιθανώς ο πιο γνωστός κατασκευαστής ειδικά μεγάλων κτιρίων, σε αυτήν την πόλη. Υπάρχουν πολλές απορίες σχετικά με το αν οι ζημιές και εν τέλει η καταστροφή των κτιρίων στις 9-11 προκλήθηκε από τα αεροπλάνα,από δομική αστοχία ή πιθανώς από βόμβες και τις ακόλουθες δονήσεις.

-Ποια είναι η άποψή σου Ντόναλντ; -Σίγουρα δεν ήταν δομική αστοχία.

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου φημιζόταν πάντα ως πολύ ανθεκτικό κτίριο. Μην ξεχνάτε πως άντεξε μια μεγάλη βόμβα στο υπόγειό του!Και το υπόγειο είναι το πιο ευάλωτο σημείο..καθώς αυτό είναι τα θεμέλια. Και όμως άντεξε την έκρηξη!

Είδα το σημείο, 3-4 ημέρες μετά την έκρηξη καθώς ένας από τους Δομικούς μου Μηχανικούς… σχεδίασε το κτίριο και μου έκανε ξενάγηση.Και είπα ”Είναι απίστευτο!”. Το κτίριο στεκόταν ακόμη…ενώ τα μισά υποστυλώματα είχαν εκραγεί!Ήταν συνεπώς ένα απίστευτα ανθεκτικό κτίριο!Αν γνωρίζετε από Δομική Μηχανική,ήταν από τα πρώτα κτίρια…που ο σκελετός κατασκευάστηκε, ‘από έξω’.

Το ατσάλι .Ο λόγος που οι Πύργοι είχαν τόσο στενά παράθυρα είναι πως μεταξύ των παραθύρων,υπήρχε τόσο πολύ ατσάλι εξωτερικά. Γι’αυτό όταν πρωτοείδα τις μεγάλες χαλύβδινες δοκούς…δεν μπορούσα να το πιστέψω!

Γιατί υπήρχε μια τρύπα στον χάλυβα!Και μιλάμε για χάλυβα που…Θυμάστε το πλάτος των παραθύρων στους Πύργους; Αν ήσαστε ποτέ εκεί πάνω,θα βλέπατε πως ήταν μικρό ενώ ανάμεσά τους υπήρχε βαρύ ατσάλι.Σκέφτηκα, ”πως θα μπορούσε ακόμη και ένα αεροπλάνο ένα (Μπόινγκ) 767,ένα 747 ή οποιοδήποτε άλλο να διαπεράσει τόσο ατσάλι;”

Πιστεύω πως δεν είχαν μόνο αεροπλάνα,αλλά και βόμβες που εξερράγησαν συγχρόνως.Καθώς δεν μπορώ να φανταστώ οτιδήποτε άλλο ικανό να διατρήσει αυτόν τον τοίχο! Τα περισσότερα κτίρια κατασκευάζονται με το χάλυβα στο εσωτερικό, στον πυρήνα. Αυτό κατασκευάστηκε ‘από έξω’.Δηλαδή, η ανθεκτικότερη κατασκευή που μπορεί να υπάρξει.Και όμως κατέρρευσε σαν κονσέρβα!

-Ξέρεις Ντόναλντ, όλο το πρωί εξετάζουμε εικόνες,από την πρόσκρουση του αεροπλάνου στο Κτίριο 2.Και όταν το βλέπεις να πλησιάζειτην μια πλευρά του κτιρίου…ξαφνικά και μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου, εκρήγνυται η απέναντι πλευρά.

-Μου φάνηκε, πως για να επιτευχθεί τόση καταστροφή…χρειάζεται κάτι παράπανω από ένα μεγάλο αεροπλάνο!Γιατι μιλάμε για την καταστροφή χάλυβα την μεγαλύτερη διατομή χάλυβα που χρησιμοποιείται σε κτίριο!Αυτά τα κτίρια ήταν πολύ ανθεκτικά!Είναι πραγματικά κάτι απίστευτο.Αυτή η χώρα είναι διαφορετική σήμερα. Και θα είναι αλλαγμένη για πολλά χρόνια ακόμη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΗ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ (ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΝΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΉ): Τραμπ για 11η Σεπτεμβρίου: Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν από βόμβες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats