10 Ιαν 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανατινάζει δάση κοντά στη Ρωσία – Τι συμβαίνει; (BINTEO)

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανατινάζει δάση κοντά στη Ρωσία – Τι συμβαίνει; (BINTEO)

Η εκρηκτική ανάσα του ΝΑΤΟ φτάνει στα μάτια και τα αυτιά της Μόσχας.

Η Βαλτική ανησυχεί για τις επιδιώξεις της Ρωσίας και δεν είναι τυχαίο πως η Λιθουανία πριν λίγους μήνες αναθεώρησε το εγχειρίδιο ασφαλείας της προσθέτοντας οδηγίες προς τους πολίτες της. Τώρα απο τα δάση της Λιθουανίας Αμερικανοί και Καναδοί του ΝΑΤΟ στέλνουν μήνυμα στον Πούτιν πως οι ερπύστριες των αρμάτων του θα βρουν ένα εμπόδιο που δεν θα το ξεπεράσουν.

Η μέθοδος δεν είναι νέα. Η αλήθεια είναι πως οι Ρωμαίοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες, αυτό που είναι νέο είναι η «real time επίδειξη της μέσω διαδικτύου με ένα βίντεο που ανέβασε το ΝΑΤΟ για να ξέρουν στην Μόσχα τι τους περιμένει αν σκεφτούν να προελάσουν.

Κορμοί δέντρων εδώ και εκατοντάδες χρόνια χρησιμοποιήθηκαν για να κλείσουν δρόμους, κορμοί δέντρων και τώρα, απο τα καταπράσινα δάση της Λιθουανίας ανατινάζονται έτσι ώστε να δημιουργούν ένα εμπόδιο που θα σταματησει τα ρώσικα άρματα. Η άσκηση που «έτρεξε» το ΝΑΤΟ έδειξε πως τα ερπυστριοφόρα δεν μπόρεσαν να υπερβούν το εμπόδιο και έπρεπε να βρούν εναλλακτική οδό για να συνεχίσουν.

Και το όνομα αυτού του τεχνάσματος ABATIS, που σε όλους φέρνει στο μυαλό την ελληνική λέξη άβατον όπως άβατο, αδιάβατο και απρόσιτο, γίνεται το πέρασμα για κάθε άρμα. Το σίγουρο είναι πως το ΝΑΤΟ δεν έψαχνε για δάση ειδικά στην Λιθουανία για να δοκιμάσει την τεχνική του κλεισίματος οδών με κορμούς που είχαν ανατιναχθεί με εκρηκτικά, αλλά ήθελε αυτή την φορά να δοκιμάσει απο την μία σε πραγματικό πεδίο την μέθοδο του και απο την άλλη να στείλει άλλο ένα ηχηρό μήνυμα μετά την άσκηση μαμούθ που έγινε στην γειτονική με την Λιθουανία, Πολωνία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΚΤΑΚΤΟ! Το ΝΑΤΟ ανατινάζει δάση κοντά στη Ρωσία – Τι συμβαίνει; (BINTEO)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications