Τι είναι οι «Πύλες» και τα «ρυπαρά έθνη»;  – Τι έλεγε ο Άγιος Ανδρέας !

Οι πληροφορίες στο παρακάτω άρθρο περιέχουν ένα "μυστικό" οποιος το δει καθαρά ως θρησκευτικό κείμενο, εχει χάσει το μήνυμα! άπλα οι πληροφορίες ειναι γραμμένες απο πιστούς όποτε ειναι από χριστιανική σκοπιά.

Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρροια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους.

Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα. Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιώνα του οποίου ο συγγραφείς παραμένει άγνωστος, ότι ο Αλέξανδρος έκλεισε τα βδελυρά έθνη με χάλκινες πύλες οι οποίες περιβάλλονταν από “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδή, επειδή ο χαλκός από μόνος του δεν ήταν αρκετός και μπορούσε να σπάσει περιβλήθηκε με ένα είδος γυαλιού ασύγκριτου, που πιθανότατα να σημαίνει κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.Έτσι οι πύλες παραμένουν σφραγισμένες μέχρι να έρθουν τα έσχατα χρονιά και όπως είδαμε παραπάνω στην Αποκάλυψη να ανοιχθούν από τον Άγγελο του Θεού.

Να τονίσω ότι υπάρχει και κείμενο του 7ου αιώνα το οποίο δικαιώνει και επιβεβαιώνει και πάλι τον Άγιο Ανδρέα, ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος σφράγισε αυτές τις πύλες. Σύμφωνα με την προφητεία του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Γιατί δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τις “πύλες”;
Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα υποκρύπτονται επιμελώς. Υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία….

Σε διάφορα βιβλία σχετικά με αυτό το θέμα, λέγετε πως η έδρα των Νεφελιμ βρίσκεται στην έρημο Τακλα Μακαν, στην επαρχία Ξιν Γιανγκ, στην Βόρεια Κίνα. Το όνομα Τακλα Μακαν στην τοπική γλώσσα σημαίνει “μπαίνεις μέσα αλλά δεν βγαίνεις έξω”. Εκεί λοιπόν υπάρχει μια πανάρχαια και τεραστίων διαστάσεων πυραμίδα που στην κορυφή της κάποτε υπήρχε ο ναός του Βααλ. Κάτω λοιπόν από την αρχαία αυτή πυραμίδα η οποία ονομάζεται Λευκή Πυραμίδα, υπάρχει μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανε που στην γλώσσα των Ναχρμπεν σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Το Λευκό Αδελφάτο για το οποίο και οι γέροντες του Αγίου Ορούς γνωρίζουν. Είναι ουσιαστικά ένα 12μελες συμβούλιο το οποίο αποτελείται από Νεφελιμ και άλλους αρχέγονες δαίμονες οι οποίο είναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τέσσερις αυτούς δαίμονες-αγγέλους, θα δοθεί εξουσία να κάνουν μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη στα έσχατα χρονιά. Σε συνδυασμό με την ιστορία και την προφητεία του Αγίου Ανδρέαο Αλέξανδρος έκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρά έθνη δηλαδή, κάτω από πύλες (δηλαδή κάτω από την Λευκή Πυραμίδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδία.

Να τονίσω ότι πύλες υπάρχουν και σε αλλά μέρη της γης, όπως και στο Βόρειο Πόλο. Για την ακρίβεια έκλεισε 72 βασιλείς όπως μας λέει ο Άγιος Ανδρέας. Αυτοί λοιπόν οι Βασιλείς είναι που θα βγουν έξω στα έσχατα χρονιά μαζί με τους ακολούθους τους και θα βασανίζουν το κόσμο. Δεν θα τον σκοτώνουν αλλά θα τον βασανίζουν μέχρι να δεχτούν το σφράγισμα.

Ο Άγιος Ανδρέας μιλάει ότι η εξουσία τους πάνω στην γη θα κρατήσει για 660 ημέρες ενώ στο χωρίο που ακολουθεί από την Αποκάλυψη γίνεται λόγος για 5 μήνες μονό, δηλαδή για 150 ημέρες, γιατί ο κόσμος δεν θα αντέχει περισσότερο. Φανταστείτε τι έχουμε να τραβήξουμε δηλαδή.[Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και έχουσιν ουράς ομοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν έχουσι του αδικήσαι τους ανθρώπους μήνας πέντε]. Αν διαβάσετε στην προφητεία του Αγίου Ανδρέα, λέει πως θα τρώνε ζωντανούς τούς ανθρώπους και θα πίνουν το αίμα τους. Θα καταβροχθίζουν επίσης με μεγάλη ηδονή μύγες, βατράχους, σκυλιά και κάθε ακαθαρσία. Αλλοίμονο στις περιοχές, απ’ όπου θα περάσουν!

Για τους Νεφελιμ οι άνθρωποι δεν είναι τίποτα άλλο από εκτρεφόμενα ζώα και στην γλώσσα τους μας λένε Γκοϊμ, που σημαίνει καταναλώσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορούν να βγουν από τις πύλες, παρά μόνο οι πολύ πνευματικά ισχυροί από αυτούς, όταν κάποιος τους καλέσει όπως γίνεται και με το κάλεσμα απλών δαιμόνων. Την επάνοδο τους στη γη την ονομάζουν Μεγάλη Επιστροφή.Τις πύλες αυτές θα ανοίξει ο αντίχριστος στα έσχατα χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο που έχει ειπωθεί ότι οι μάρτυρες αυτών των χρόνων θα είναι οι μεγαλύτεροι όλων των εποχών…

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ Λιακόπουλο διαβάζεις και θα βρεις!!
Ο οποίος βέβαια χρηματοδοτείται αποστολές για να παραποιεί την ορθοδοξία.
Τα ρυπαρά γένη οι ερπετομορφοι υπάρχουν.
Στους εξορκισμούς του Μέγα Βασιλείου αναφέρονται.
Αυτά τα όντα είναι οι εκπεσόντες άγγελοι.
Μην ξεχνάς ότι ο διάβολος αποστάτησε όταν ο Θεός αποφάσισε να πλάσει τον άνθρωπο.
Πριν τον άνθρωπο υπήρχε ο διάβολος.
Αυτοί εξέπεσαν στη γη πριν καν τη δημιουργία του ανθρώπου. Για αυτό ακριβώς το λόγο θεωρούν οι ερπετομορφοι ότι η γη είναι δική τους και αν ψαχτείς καλά θα δεις ότι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν στη γη πριν καν την πατήσει ανθρώπινο πόδι.
αυτά τα όντα έχουν εμφανιστεί και σε αγιορείτες μοναχούς. Μόνο που εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι.
Δαίμονες τους αποκαλούν και ας μην θες να το παραδεχτείς.
Πολλοί από αυτούς δοξάζω Νταν και στην Αρχαία Ελλάδα. Τους είχαν θεοποιήσει βλέπεις. Αυτοί έδωσαν και την τεχνολογία στον άνθρωπο Αφού είναι πιο προηγμένη ως εκπεσόντες άγγελοι από αυτόν. Γιατί αποστάτησε ο διάβολος;;;;
Γιατί μόνο ο άνθρωπος έχει το κατ'.εικονα και το καθ'ομοιωση. Μόνο ο άνθρωπος μπορεί να φτάσει τη θέωση. Οι άγγελοι όπως Άγγελος υπήρξε και ο διάβολος έχουν πλαστεί για να υπηρετούν τον Θεό και τους ανθρώπους. Οι άγγελοι δεν έχουν την αυξητική ιδιότητα που έχει ο άνθρωπος. Αυτό τρέλαινε το διάβολο, δεν μπορούσε να το χωνέψει ότι θα υπηρετήσει τον άνθρωπο,όπως τον υπηρετούν χιλιάδες εκατομμύρια άγγελοι που είναι στον αριθμό όσο οι κόκκοι της άμμου.
Πιστεύεις στους εξωγήινους. Δεν υπάρχουν εξωγήινοι φίλε. Υπάρχουν τα τάγματα δαιμόνων. Με το στόμα & καλώς στώμεν μετά φόβου του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.υπήρξαν και τάγματα που παρέμειναν στον αέρα δεν κατέπεσαν όλα στη γη. Τα εναέρια τελώνια τα έχεις ακουστά;;
Τι να σου λέω τώρα και τι να πεις σε έναν άπιστο. Που έχεις θεοποιήσει τη δημιουργία και όχι τον ίδιο το Θεό.
Καλά μυαλά φιλαράκι.

atomείπε...

Δεν περιμενω κανένα Λιακόπουλο να μάθω ούτε έχω διαβάσει πότε, ούτε τα μισά δεν εχει βρει από αυτά που ανακάλυψα,και ουδεμιά σχέση έχει αυτό με θρησκείες άπλα κάποιοι το έκαναν χριστιανικά, και τα στοιχειά για τα ρυπογόνα γένη ειναι πολύ πρόσφατα !

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications