ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΡΚΟΣ  ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ

Βίαιο επεισόδιο εξελίχθηκε πριν από λίγες ώρες στην Ροδόπη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, και μια ομάδα αγροτών.Το μασονοβικιπεια :Αϊχάν Καρά Γιουσούφ (τουρκικό: Ayhan Kara Yusuf)είναι ένας Έλληνας πολιτικός από τη Δυτική Θράκη μουσουλμανικής μειονότητας.. Αλλά είναι έλληνας!ωραία!

Το περιστατικό εξελίχθηκε σε μια ταβέρνα, στην περιοχή Ανθοχώρι, όπου και βρέθηκε ο βουλευτής με φίλους. Οι αγρότες ενημερώθηκαν για την έξοδο του κ. Καραγιουσούφ και έσπευσαν στο σημείο, για να του μιλήσουν για το ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ενώ στην αρχή τα πράγματα ήταν ήσυχα, οι αγρότες εξαγριώθηκαν όταν ο βουλευτής τους είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, γιατί απλά έτρωγε με φίλους.

Οι αγρότες τον προειδοποίησαν, πως αν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα είναι ανεπιθύμητος για τους κατοίκους.

Ο Βουλευτής ωστόσο, προσπάθησε να τους απομακρύνει και είπε: «Μη με ενοχλείτε τώρα, αυτή τη στιγμή πίνω τσίπουρο με τους φίλους μου. Έχουμε και προσωπική ζωή. Θα τα πούμε άλλη φορά».

Ως αποτέλεσμα ένας εκ των αγροτών, χτύπησε άγρια τον βουλευτή στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications