ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
 ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση.

«Στις τελευταίες εκπομπές της Στεφανίδου στο κανάλι «Ε» όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των Γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών.

Παρόλο που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα ότι η παρουσία της Χρυσής Αυγής εκεί ήταν ειρηνική και ότι σε κανένα σημείο δεν υπήρξε συμπλοκή, η εκπομπή αναπαρήγαγε τις συκοφαντίες περί ξυλοδαρμού (!) δασκάλων και γονιών από μερίδα Χρυσαυγιτών ή ακόμα και από τον ίδιο το βουλευτή.

Αυτήν την στιγμή οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου» αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της. ΥΓ Οι αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν στο enikos.gr ότι αναζητείται η γνωστή παρουσιάστρια. Σχετικό βιντεο Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιαν 2017:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications