Η Ρωσία στέλνει ελικόπτερα Ka-52 στη Συρία για να εντοπίζουν ανθρωποειδή τέρατα γνωστοί ως  τζιχαντιστές
Η Ρωσία στέλνει ελικόπτερα Ka-52 στη Συρία για να εντοπίζουν ανθρωποειδή τέρατα γνωστοί ως  τζιχαντιστές

Η καθημερινή εφημερίδα της Μόσχας Nezavisimaya Gazeta, γράφει ότι η Ρωσία στέλνει εκ νέου δυνάμεις και στρατιωτικό εξοπλισμό στην αεροπορική βάση που έχει στη Συρία, στη Λαοδίκεια (Λαττάκεια), μετά τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Αστάνα του Καζακστάν.

Η ρωσική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η Ρωσία έστειλε πολεμικά ελικόπτερα Ka-52 και επιθετικά αεροπλάνα Su-25 για να συνδράμουν τον συριακό στρατό στην απελευθέρωση της Παλμύρας από το Ισλαμικό Κράτος.

Αυτές οι ενισχύσεις αποσκοπούν στο να αναπληρώσουν τις ελλείψεις σε πυροβολικό του συριακού στρατού, όπως και να παρέχουν αποτελεσματική υποστήριξη στα κυβερνητικά στρατεύματα που προωθούνται προς την Παλμύρα.

Τα ελικόπτερα Ka-52 μπορούν να εντοπίζουν τις θέσεις των τζιχαντιστών και στη συνέχεια να μεταδίδουν ακριβείς πληροφορίες για τις θέσεις στα Su-25 ώστε να τους βομβαρδίζουν.

Χρειάζονται χτυπήματα ακριβείας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, λένε Ρώσοι ειδικοί, τόσο για να εξολοθρευτούν οι τζιχαντιστές όσο και να διασωθούν τα εναπομείναντα αρχαία μνημεία της ιστορικής πόλης.

Ρώσοι και κυβερνητικοί δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν ολοκληρωτικούς βομβαρδισμούς σε ένα πεδίο διάσπαρτο με αρχαία μνημεία, που πρέπει να προστατευθούν με κάθε κόστος.

Επειδή όμως η πόλη πρέπει να απελευθερωθεί το συντομότερο δυνατό, χρειάζονται χτυπήματα ακριβείας που θα μεγιστοποιήσουν τις απώλειες των τρομοκρατών και θα ελαχιστοποιήσουν τις καταστροφές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications