Πως θα ειναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος  στα επόμενα χρονιά! με λίγα λογία!  μια εκδοχή
Πως θα ειναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος  στα επόμενα χρονιά!

Η τακτική ειναι παλιά και γνωστη! θα βαλουν να σκοτωθούν όσο πιο πολλοι γίνεται ανά μεταξύ τους!κλασική συνταγή! για να γίνει αυτο πρέπει να γίνει ένας μεγάλος πόλεμος οπως οι 2 προηγούμενοι!αυτη την φορά ο στόχος ειναι η Ρωσία που ξανα έγινε ανεξάρτητη!! οι προηγούμενοι πόλεμοι ηταν κατα της Γερμανίας, για την ακρίβεια την συνεχεία της ελληνορωμαϊκής Αυτοκρατορίας που είχε ξεμείνει/σωθεί απο τις εισβολές βάρβαρων σε όλη την 'Ευρώπη! και ηταν στην περιοχή που λέγεται Γερμανία!και απο τις ομαδικές σφαγές και εθνοκαθάρσεις του Βυζαντίου καθώς ηταν η μονή περιοχή έξω απο αυτήν!

Στάδιο 1: Κήρυξη πόλεμου με χρήσιμους ηληθιους σε θέσεις κλειδιά παντού(ειναι ηδη), αλλιως δίποδα ζωα απόγονοι απο την πρώτη εισβολή στην Ευρώπη, ΕΒΡΑΪΚΌ- Σανχεντρίν 59α: Η Δολοφονία ενός Goyim είναι σαν να σκοτώνεις ένα άγριο ζώο.(Σωστά!οπως λεει στο NIDRATSCH Talpioth s.225:ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους.....) μονο που μαζί με τα ζωα θα σκοτωθούν και τα μη ζωα! που ειναι και ο στόχος!

Στάδιο 2 εμφύλιος = εθνοκαθάρσεις και ανάμειξεις! άλλη μια γνωστη τακτική! οπως λενε πιο πάνω: ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους!

Στάδιο 3: THE END Όλη η Ευρώπη θα γίνει οπως η Αφρική, δεν θα υπάρχει πια λευκός Ευρωπαίος! κήρυξη του Ισλάμ ως θρησκεία, κατάργηση συνόρων οπως ηταν καποτε όλη η Ευρώπη! ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! αυτο το στάδιο ειναι πιθανό να γίνει και χωρίς τα αλλα 2 στάδια πιο πάνω! χωρίς πολεμο καν, αλλα με τα χρονιά αργά και σταθερά, με το να ζευγαρώνουν τα ζωα με τα μη ζωα! τα μη ζωα θα μείνουν στην Αμερική οπως ειναι ηδη και οι πιο πολλοι ειναι απο γερμάνια που πήγαν εκεί απο το 1900 και μετα (βλέπε απογραφή λευκοί Αμερικανοί ), για το λόγο οτι χωρίς αυτούς σταματάει η εξέλιξη! και λίγοι άνθρωποι αναμεσα σε χιλιαδες ζωα δεν μπορουν να αλλάξουν τίποτα!τα ζωα δεν προσφέρουν τίποτα ειναι άπλα ανθρωπόμορφα ζωα ! οπως σταμάτησε απότομα στην Ευρώπη το 1945 μαζί με την ισοπέδωση την Γερμανίας! απο εκεί και μετα τελείωσε η Ευρώπη αυτα τα λίγα...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications