Πήγαν να επιβάλουν Ισλάμ και στην Ιαπωνία και… δείτε τι έγινε (BINTEO)
Πήγαν να επιβάλουν Ισλάμ και στην Ιαπωνία και… δείτε τι έγινε (BINTEO)

Πήγαν να επιβάλουν Ισλάμ και στην Ιαπωνία

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η Ιαπωνία είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εύρυθμες κοινωνίες, παρ’ όλα αυτά τελευταία γίνεται και εκεί μια οργανωμένη προσπάθεια εισβολής του Ισλάμ. Όλο το λαμπερό παρελθόν τους, τα βιβλία τους, τα ιερά τους, ναοί, νεκροταφεία και αγάλματα, κινδυνεύουν να εξαλειφτούν από ιμάμηδες λόγω άγνοιας της πολιτικής εισβολής του Ισλάμ.

Η ισλαμική προπαγάνδα δεν παύει να υφίσταται και εκεί. Οι λαθρομετανάστες προσπαθούν και σε αυτήν τη χώρα να επιβάλλουν με τη βία το νόμο της δικής τους ζούγκλας.

Αυτό όμως που δεν υπολόγισαν είναι ότι οι Ιάπωνες, αν και αρκετά πολιτισμένοι, δεν παύουν να προέρχονται από προγόνους εξ’ αίματος πολεμιστών και μαχητών, (Σαμουράϊ). Αποτέλεσμα είναι να αντιδράσουν δυναμικά και με επιτυχία με τις γνώσεις πολεμικών τεχνών τους όπως φαίνεται στο βίντεο.

Ορισμένοι προειδοποιούν τους Ιάπωνες ότι δεν θα πρέπει να επιτρέπουν στους μουσουλμάνους να εισέρχονται ούτε για διακοπές στη χώρα. Ειδάλλως αυτό που βλέπουμε είναι ένα πολύ μικρό δείγμα αυτών που έπονται αν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη. Οι γυναίκες θα αρχίσουν να βιάζονται όπως στη Σουηδία, ενώ οι άντρες θα εξαναγκάζονται να γίνουν μουσουλμάνοι.

Έτσι τόσο οι Ιάπωνες όσο και άλλοι λαοί θα πρέπει να αρχίσουν να αντιδρούν δυναμικά ενάντια αυτής της εισβολής, αλλιώς αυτό το λάθρο Ισλάμ με τις διαθέσεις που έχει και που δεν κρύβονται, στο τέλος θα μας πετάξει σταδιακά όλους έξω από την ίδια μας τη χώρα.

Το θέλουμε αυτό;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications