24 Ιαν 2017

Ούγγρος πρωθυπουργός: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο... Τραμπ με το «Πρώτα η Αμερική»

Ούγγρος πρωθυπουργός: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο... Τραμπ με το «Πρώτα η Αμερική»

Ο Βίκτορ Όρμπαν χαιρέτισε σήμερα το σύνθημα του Αμερικανού προέδρου και εξέφρασε την πρόθεση να τον μιμηθεί..εκτιμώντας ότι πρόκειται για μια «άδεια» προς όλα τα έθνη προκειμένου να κάνουν το ίδιο, να προτάξουν τα συμφέροντά τους.

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν χαιρέτισε σήμερα το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ «Πρώτα η Αμερική», το οποίο αποτυπώνει την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, εκτιμώντας ότι πρόκειται για μια «άδεια» προς όλα τα έθνη προκειμένου να κάνουν το ίδιο, να προτάξουν τα συμφέροντά τους.

Το σύνθημα του νέου προέδρου των ΗΠΑ συνιστά «μια άδεια που (μας) δόθηκε από την υψηλότερη θέση παγκοσμίως, προκειμένου να θέσουμε τα συμφέροντά μας σε πρώτη προτεραιότητα. Είναι θαυμάσιο, πρόκειται για μια μεγάλη ελευθερία, ένα μεγάλο δώρο» τόνισε ο συντηρητικός Ούγγρος πρωθυπουργός σε μια ομιλία που εκφώνησε στη Βουδαπέστη.

Ο Όρμπαν, ένας από τους ελάχιστους επικεφαλής κυβερνήσεων που υποστήριξε ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, διαβλέπει στη γραμμή πλεύσης που χαράσσει ο Αμερικανός πρόεδρος μια καλοδεχούμενη επιστροφή «στην εποχή των διμερών σχέσεων», ιδίως στον οικονομικό και στρατιωτικό τομέα.

Εχθρικός σε κάθε ιδέα μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω από τα κράτη, ο Βίκτορ Όρμπαν κάλεσε την Ευρώπη να εγκαταλείψει «την ψευδαίσθηση ενός ομοσπονδιακού συστήματος», κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του σε ένα οικονομικό φόρουμ.Αντιθέτως, τάχθηκε υπέρ της αναβίωσης του σχεδίου για την ευρωπαϊκή άμυνα, που θα επέτρεπε σε κράτη μέλη της ΕΕ να εγγυώνται την άμυνά τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ούγγρος πρωθυπουργός: Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο... Τραμπ με το «Πρώτα η Αμερική»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats