31 Ιαν 2017

Άμεση απόλυση προδότριας υπουργού Δικαιοσύνης χωρίς πολλά πολλά που τάχθηκε κατά του διατάγματος περί μεταναστών του Τραμπ!

Άμεση απόλυση της υπουργού Δικαιοσύνης που τάχθηκε κατά του διατάγματος περί μεταναστών του Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, απέλυσε την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Γέιτς, η οποία επιχείρησε να «σαμποτάρει» το διάταγμα για τους περιορισμούς της μετανάστευσης.

Όπως αναφέρεται, η Γέιτς είχε δώσει εντολή στους νομικούς του υπουργείου να μη στηρίξουν το διάταγμα για τους περιορισμούς στη μετανάστευση που υπέγραψε ο Τραμπ, για να υπονομεύει τις αποφάσεις του νέου προέδρου.

Σε μια αστραπιαία, θα έλεγε κανείς, κίνηση, ο Τραμπ απέσυρε την Γέιτς και έβαλε στη θέση της την Γενική Εισαγγελέα στην Ανατολική Περιφέρεια της Βιρτζίνια, Ντάνα Μποέντε, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Σον Σπάισερ και την ανάρτησή του στο Twitter.

Η Γέιτς δήλωσε ότι δεν είχε πειστεί για τη νομική ορθότητα του ειδικού προεδρικού διατάγματος που υπέγραψε ο Τραμπ, απαγορεύοντας την είσοδο ταξιδιωτών από επτά χώρες, στις οποίες, οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες ότι η Γέιτς «πρόδωσε» το τμήμα της Δικαιοσύνης αρνούμενη να επιβάλλει την έννομη τάξη με το διάταγμα του Τραμπ που είχε «σχεδιαστεί για να προστατέψει τους Αμερικανούς».

Να σημειωθεί ότι η Σάλι Γέιτς είχε επιλεγεί από τον προηγούμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άμεση απόλυση προδότριας υπουργού Δικαιοσύνης χωρίς πολλά πολλά που τάχθηκε κατά του διατάγματος περί μεταναστών του Τραμπ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats