12 Ιαν 2017

Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου

Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου

Η The Washington Post αναφέρει.

Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Ο Γκορ έχασε αγώνα του για το Λευκό Οίκο το 2000 αλλά έχει κάνει μια κερδοφόρα δεύτερη καριέρα ως μετεωρολόγος με μια μόνο πρόβλεψη: Κλίμα και καταστροφή του!Το 2006 δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του, «Μια Ενοχλητική Αλήθεια», προειδοποίησε με τρομερές για το κλίμα απο εξ αιτίας του ανθρώπινου πολιτισμού!

Σύμφωνα με ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από την DCLeaks, ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος δωροδοκούσε τον πρώην αντιπρόεδρο Αλ Γκορ με $ 10 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, για να κατασκευάσει τα δεδομένα σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη. Ο Gore αφού..τράβηξε σε $ 30 εκατομμύρια σε διάστημα τριών ετών από το Open Society Institute (OSI) προειδοποίησε ότι οι αυξανόμενες θερμοκρασίες ,το λιώσιμο των παγετώνων και η κατάρρευση ενός μεγάλου στρώματος πάγου στην Ανταρκτική θα μπορούσαν να αυξήσουν τα επίπεδα των ωκεανών από τα 20 πόδια, πλημμυρίζοντας τις παράκτιες πόλεις και προκαλώντας δεκάδες εκατομμύρια κλιματικούς πρόσφυγες.

Στα 10 χρόνια από τότε που έκανε αυτές τις άγριες προβλέψεις, οι κάτοικοι των ακτών παντού εξακολουθούν να έχουν ξηρά πόδια. Η θέρμανση στην Ανταρκτική έληξε περίπου το 1998 και οι θερμοκρασίες πέφτουν από τότε. Μια πρόσφατη δημοσκόπηση της YouGov διαπίστωσε ότι μόνο το 9,2 τοις εκατό των Αμερικανών θεωρεί την υπερθέρμανση του πλανήτη μεγαλύτερη ανησυχία τους. Οι επενδύσεις Σόρος στις δραστηριότητες του Γκορ δεν έχουν πείσει τους περισσότερους Αμερικανούς.

Η ερευνητική ομάδα ProPublica διατηρεί μια βάση δεδομένων που έχει φορολογικές δηλώσεις του..Open Society Institute..από το 2000 έως το 2013 Το Open Society Institute του Σόρος έχει διανείμει περισσότερα από $ 13 δισεκατομμύρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών και δεν χρηματοδοτήσε μόνο την ομάδα του κλίματος του Γκορ για την προώθηση της παγκόσμιας πολιτικής του πλανήτη στις ΗΠΑ, αλλα παρείχε εκατομμύρια δολλαρια για να τονώσει και το «κίνημα νεολαίας κλίματος.”

Σύμφωνα με τους ProPublica υπάρχει στρατηγικό σχέδιο από την Nancy Youman του Open Society Institute (OSI) το οποίο προωθούσε το ζήτημα του κλίματος!

Πηγή: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ..ΑΠΟ: washingtontimes.com grothia.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Σόρος χρηματοδότησε την εκστρατεία του Αλ Γκορ για να προωθήσει την απάτη του φαινόμενου του θερμοκηπίου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats