ΜΜΕ: «Χυδαίος» ο Trump που αποκάλεσε «ψεύτες» τους …ψεύτες
ΜΜΕ: «Χυδαίος» ο Trump που αποκάλεσε «ψεύτες» τους …ψεύτες

Κοίτα να δεις οργή και καημό της «iefimerida» για λογαριασμό της New York Times και της Washington Post, που αποδεδειγμένα έλεγαν ψέματα κι έριξαν χιλιάδες τόνους λάσπης στον Trump.

Χυδαίος είναι ο Trump που τους αποκάλεσε ψεύτες επειδή ήταν όντως ψεύτες …ενώ αυτοί δεν ήταν χυδαίοι ως ψεύτες επειδή αγωνίζονται για τη «Δημοκρατία» …των Τοκογλύφων.

Κι ο εκδότης της New York Times …αλλά και o εκδότης της Washington Post… συμπτωματικά πάντα …ξέρετε εσείς …Να μην τα ξαναγράφω!Παρακάτω το «οργισμένο» άρθρο της «IEFIMERIDA«:

Νέα χυδαία επίθεση κατά των ΜΜΕ εξαπέλυσε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά την υπογραφή του διατάγματος που βάζει φρένο στην είσοδο μεταναστών και προσφύγων στις ΗΠΑ, και αφού οι New York Times παρουσίασαν ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ήδη το διάταγμα τέθηκε σε εφαρμογή και πρόσφυγες κρατούνται σε αεροδρόμια, ο Αμερικανός Πρόεδρος ξέσπασε εναντίον τους μέσω Twitter:

«Οι αποτυχημένοι @nytimes κάνουν λάθος για εμένα από την αρχή. Έλεγαν ότι θα χάσω τις προκριματικές και μετά ότι θα χάσω τις γενικές εκλογές. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.

Οι @nytimes και η @washingtonpost ήταν τόσο λάθος και επιθετικές απέναντί μου που οι times απολογήθηκαν στους αναγνώστες τoυς. Είναι απέναντί μου από την αρχή, δεν άλλαξαν τακτική και δεν θα αλλάξουν ποτέ. ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ». ΥΓ αν θέλετε να βρείτε στην Ελλαδα ποιες σελίδες ειναι made in israil η δουλεύουν για αυτούς δείτε ποιοι λενε κατα της χρυσής αυγής! και κατα του tramp, πόσοι θα το κανουν? ελάχιστοι! αφου όλες οι ιστοσελίδες του συστήματος ειναι ακομα στην ίδια θέση πάρα το γεγονός οτι εκαναν πλύση εγκεφάλου υπέρ ΣΥΡΙΖΑ!ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ! ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! για το facebook ούτε συζήτηση! ολόκληρες fanpage εχουν διαχειριστές Εβραίους! και δίνουν γραμμή στους χρήσιμους ηλίθιους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications