Φορτηγό στο Μεξικό «θέρισε» δημοσιογράφους που κάλυπταν ένα τροχαίο (βίντεο)
Φορτηγό στο Μεξικό «θέρισε» δημοσιογράφους που κάλυπταν ένα τροχαίο (βίντεο)

Ένα απίστευτο τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο Κεντρικό Μεξικό. Ένα φορτηγό έχει σταθμεύσει στη δεξιά λωρίδα καθώς το φορτίο του «χύθηκε» στην άσφαλτο, όταν μία νταλίκα κλείνει το δρόμο σε ένα φορτηγάκι, το οποίο «θερίζει» κυριολεκτικά τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, ανάμεσά τους και έξι δημοσιογράφους οι οποίοι κάλυπταν το ρεπορτάζ. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει ένας άνθρωπος τη ζωή του και άλλοι 15 να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το συγκλονιστικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας που ήταν τοποθετημένη στο δρόμο της πόλης Λέρμα. Εκτός από τους δύο δημοσιογράφους, από το φορτηγάκι παρασύρθηκαν και δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο για να ελέγχουν την κυκλοφορία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η μεγάλη νταλίκα κλείνει το δρόμο στο φορτηγάκι, ενώ ο οδηγός του τελευταίου δεν μπαίνει στη διαδικασία ούτε καν να πατήσει φρένο. Ο νεκρός ήταν ένας αξιωματούχος από το υπουργείο Επικοινωνιών και Μεταφορών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ δεν έγινε γνωστό αν τραυματίστηκε ο οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο.

Η αστυνομία αναγνώρισε ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από τον οδηγό της νταλίκας, ο οποίος έκλεισε το δρόμο στο φορτηγάκι, με αποτέλεσμα να το οδηγήσει πάνω στο σταθμευμένο όχημα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications