Έμμηνος ρύση: Η ιερή της δύναμη που κρύβουν αιώνες τώρα
Έμμηνος ρύση: Η ιερή της δύναμη που κρύβουν αιώνες τώρα

Το αίμα της περιόδου θεωρούνταν η πιο ιερή ουσία στη Γη, και τώρα η επιστήμη ανακαλύπτει τις απίστευτες ικανότητες ίασης που διαθέτει.

Μία από τις πιο σημαντικές τελετές στην αρχαιότητα ήταν η προετοιμασία του «ελιξίριου της αθανασίας», που αποτελείται από αίμα περιόδου, το οποίο είναι γεμάτο από θεραπευτικά βλαστικά κύτταρα, τα οποία μπορούν πραγματικά να ενεργοποιήσουν την κυτταρική ικανότητα μας να αναγεννηθούμε και να μας μεταφέρουν σε ενδοκρινικές καταστάσεις έκστασης. Ή, πνευματικά μιλώντας, να μας δώσουν πρόσβαση στην συχνότητα της Αγάπης και της αιώνιας ζωής, μεταφέροντάς μας σε μια άλλη διάσταση – που ονομάζεται Ουρανός, Παράδεισος, Nirvana κ.α.

Αυτή η «Γιορτή Αγάπης»- ένα βασικό μέρος των εμμηνορρυσιακών Μυστηρίων – ανακηρύχθηκε τελικά αιρετική και οι γυναίκες εκδιώχθηκαν από την συμμετοχή σε χριστιανικές τελετές.Ωστόσο, η «Δύναμη της Ανανέωσης, της Αναγέννησης και της Ανάστασης» που προηγουμένως συνδέονταν με την Άγια Μήτρα και το αίμα της περιόδου της Θεϊκής Μητέρας μεταφέρθηκε στην ιστορία του Ιησού και στο τελετουργικό των Ευχαριστιών- “hic est sanguis meus – για τούτο είναι το αίμα μου” – όπου προσκυνητές “έπιναν” το αίμα του για να αποκτήσουν τη δύναμη της Αναγέννησης μέσα από αυτόν.

Στους περισσότερες αρχαίους μύθους και θρησκείες, σε όλο τον κόσμο που χρονολογείται από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, η δύναμη της αναγέννησης ήταν πάντα μια ευλογία της Θηλυκής Μήτρας – προσωποποιημένη από τις Ιέρειες της Ιερής Μήτρας, που βρίσκονταν σε πολλούς πολιτισμούς.
Ποτέ η ευλογία της Αναγέννησης δεν δινόταν από άντρα. Αν και υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τις δυνάμεις της περιόδου και πως έχουν κλαπεί από άντρες “θεούς”.

Το Άγιο Δισκοπότηρο, στην πραγματική αρχική ουσία του, είναι η Μήτρα.
Οι γυναίκες που γεννήθηκαν πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, σε αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε «Αρχική Αθωότητα» – πριν χάσουμε πολλές από τις γενετικές μας δυνατότητες, κατείχαν αυτή την δύναμη φυσικά, ως αναφαίρετο δικαίωμα, προσφέροντάς την στις φυλές τους σε τελετές Αναγέννησης.

Από εκείνα τα χρόνια, όταν το γενετήσιο δικαίωμα της γυναίκας χάθηκε, οι γυναίκες σε πολλές κοινωνίες και κουλτούρες – Ιέρειες της Ιερής Μήτρας – ασκούνται με πολλούς και ποικίλους τρόπους για να θεραπεύσουν, να καθαρίσουν και να ανοίξουν την Μήτρα, έτσι ώστε να μπορεί να ενσαρκώσει και πάλι την συχνότητα της Αγάπης, της Αρχικής Αθωότητας, η ενεργητική και η φυσική ικανότητα των βλαστικών κυττάρων να μπορεί να ενεργοποιήσει καθαρότερες καταστάσεις συνείδησης και απίστευτες αναγεννητικές ικανότητες. Αυτή η γνώση έχει σχεδόν χαθεί τα τελευταία χίλια χρόνια, καθώς έχει κατακερματιστεί και σκόπιμα καταστραφεί.

Στις αρχές του έτους, ο οργανισμός Fountain of Life συναντήθηκε με έναν κορυφαίο επιστήμονα στον τομέα των βλαστοκυττάρων του αίματος της περιόδου. Η έρευνά του έδειξε ότι είχε την ικανότητα να κάνει «θαύματα». Περιέγραψε πώς την πρώτη φορά που χρησιμοποιείσαι βλαστοκύτταρα από αίμα περιόδου, ένιωθε σαν να είχε «αναγεννηθεί» – ένας αγύμναστος άνθρωπος, στα εξήντα του χρόνια, έπρεπε να τρέξει γύρω από το τετράγωνο, επειδή είχε τόσο πολύ ενέργεια.

Ένας άλλος επιστήμονας ερευνητής, κι αυτός στα εξήντα του, παρατήρησε την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών του από γκρι σε μαύρο, μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Αυτά τα πειράματα συμβαίνουν σε όλον τον κόσμο, μυστικά.

Ενώ οι γυναίκες παραδίνουν την δύναμή τους σε πατριαρχικές ιδεολογίες, παίρνουν φάρμακα για να σταματήσουν ή να στασιμοποιήσουν τον εμμηνορροϊκό κύκλο τους, χρησιμοποιούν καρκινογόνα ταμπόν για να ανακόψουν τη ροή, βιώνουν την εμμηνόρροιά τους ως άβολη «κατάρα» και ντρέπονται γι΄αυτήν, οι άντρες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν την δύναμη για να βιώσουν καταστάσεις φυσικής και πνευματικής Αναγέννησης.

Δεν είναι καιρός να ανακτήσουν οι γυναίκες την Θηλυκή τους δύναμη;
Τιμώντας τις ιερές αναγεννητικές ιδιότητες της «Άνθισης» της μήτρας μας.
Αποδεικτικά στοιχεία για την Ιερότητα της έμμηνου ρύσεως σε όλες τις κουλτούρες πριν από την άνοδο της ανδροκρατούμενης πατριαρχίας είναι καλά τεκμηριωμένα ….
* Οι Μαορί αναφέρουν ρητά ότι οι ανθρώπινες ψυχές αποτελούνται από εμμηνορροϊκό αίμα, το οποίο, όταν διατηρείται στην μήτρα παίρνει ανθρώπινη μορφή και γίνεται άνθρωπος.
* Στον Ινδουισμό αναφέρεται ότι όταν η Μεγάλη Μητέρα δημιουργεί, οι ουσίες της γίνονται παχύρρευστες. Αυτός ήταν ο τρόπος που γέννησε το σύμπαν, και οι γυναίκες χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο σε μικρότερη κλίμακα.
* Οι Ινδιάνοι της Νότιας Αμερικής πίστευαν ότι όλη η ανθρωπότητα έγινε από το «αίμα του φεγγαριού».
* Στην αρχαία Μεσοποταμία, πίστευαν ότι η Μεγάλη Θεά Ninhursag έφτιαξε την ανθρωπότητα από πηλό και την έγχυσε με το αίμα της.

* Η λέξη Adam, από το θηλυκό Adamah, σημαίνει “αιματηρός πηλός”. Η ιστορία της Βίβλου του Αδάμ αντιγράφηκε από έναν παλαιότερο μύθο που εξιστορεί τη δημιουργία του ανθρώπου από πηλό και αίμα περιόδου.
* Στην ιστορία της δημιουργίας που διαβάζουμε στο Κοράνι, λέει ότι ο Αλλάχ «έφτιαξε τον άνθρωπο από ρέον αίμα». Αλλά στην προ-ισλαμική Αραβία, ο Αλλάχ ήταν η Θεά της δημιουργίας, Al-Lat.

* Η Μεγάλη Μητέρα εκδηλώνεται ως το πνεύμα της δημιουργίας (Kali-Maya). Εκείνη “κάλεσε τους θεούς να κάνουν μπάνιο με το αίμα της μήτρας της και να πιουν από αυτό. Και οι θεοί σε Θεία Κοινωνία, ήπιαν από το αίμα της και ανήλθαν στους ουρανούς.”

* Ο Νορβηγός θεός Thor έφτασε στην μαγική γη του διαφωτισμού και της αιώνιας ζωής κολυμπώντας σε ένα ποτάμι γεμάτο από το αίμα της περιόδου ενός θηλυκού γίγαντα – μία από τις Αρχέγονες Μητριάρχισσες, τις «Ισχυρές».
* Ο Odin απέκτησε υπεροχή, κλέβοντας και πίνοντας το «σοφό αίμα» από το τριπλό καζάνι στην μήτρα της Μητέρας-Γης, την ίδια Τριπλή Θεά γνωστή ως Kali-Μάγια στη νοτιοανατολική Ασία.

* Οι Αιγύπτιοι Φαραώ θεοποιούνταν ύστερα από την κατάποση “του αίματος της Ίσιδας”. Η ιερογλυφική απεικόνισή του ήταν το ίδιο με το σήμα του αιδοίου.
* Το ίδιο ελιξίριο της αθανασίας έλαβε το όνομα Amrita στην Περσία. Μερικές φορές το αποκαλούσαν το Γάλα της Μητέρας Θεάς ή Ιερό Αίμα. Πάντα σχετίζονταν με το φεγγάρι.

* Οι Κέλτοι βασιλιάδες γινόντουσαν θεοί πίνοντας το «κόκκινο υδρόμελι» που τους έδινε η Βασίλισσα των Νεράιδων. Το ονόμαζαν dergflaith, που σημαίνει είτε «κόκκινο υγρό» ή «κόκκινη κυριαρχία.»
* Στην ταντρική Ιεροτελεστία του Αριστερού Χεριού, η ιέρεια που μιμείται τη θεά πρέπει να είναι σε εμμηνόρροια, και μετά την επαφή μαζί της, ένας άντρας μπορεί να γίνει “ένας μεγάλος ποιητής, ή Άρχοντας του Κόσμου”.

* Οι Ταοϊστές πίστευαν ότι ένας άνθρωπος θα μπορούσε να γίνει αθάνατος (ή τουλάχιστον να ζήσει πολλά χρόνια) απορροφώντας το αίμα της περιόδου, που ονομάζεται κόκκινος χυμός yin, από την Μυστηριώδης Πύλη της γυναίκας, σύμβολο της ζωής, δίνοντας θηλυκή ενέργεια. Κινέζοι σοφοί ονομάζουν αυτό το κόκκινο χυμό, “Ουσία της Μητέρας Γης”, η αρχή τουYin που δίνει ζωή σε όλα τα πράγματα. Λέγεται ότι ο Κίτρινος Αυτοκράτορας έγινε θεός απορροφώντας τον χυμό εκατόν δώδεκα γυναικών.

* Οι τελετές συχνά γίνονταν από ηλικιωμένες γυναίκες, λόγω της αρχαίας πεποίθησης ότι η μετα-εμμηνοπαυσιακές γυναίκες ήταν οι σοφότεροι άνθρωποι, επειδή δεν χάνουν το «σοφό αίμα» τους.
Η λίστα έχει προσαρμοστεί από το “Women’s Encyclopaedia of Myths and Secret” της Barbara Walker

Μετάφραση: spiritscience.gr
thefountainoflife.org
Photo art: Peter Engelhardt

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μήπως και ο μέλας ζωμός των Δωριέων Σπαρτιατών ήταν τέτοιος; (εξ ου και η μητριαρχική κοινωνία τους)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications