Έκρυψαν κοκαΐνη αξίας 200.000 δολαρίων σε ρύγχος αεροσκάφους
Έκρυψαν κοκαΐνη αξίας 200.000 δολαρίων σε ρύγχος αεροσκάφους

Ένας μηχανικός αεροσκαφών στην Οκλαχόμα ανακάλυψε 14 κιλά κοκαϊνης κρυμμένα μέσα στο ρύγχος ενός αεροσκάφους της American Airlines όταν αυτό προσγειώθηκε στο Μαϊάμι προερχόμενο από την Κολομβία, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα η αστυνομία. Επτά πακέτα με κοκαϊνη αξίας τουλάχιστον 200 χιλιάδων δολαρίων εντοπίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στη βάση συντήρησης της αεροπορικής εταιρείας στην Τούλσα, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

"Ένας μηχανικός πήγε να ελέγξει τον χώρο με τα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους...και η μόνωση του φάνηκε καινούργια. Την μετακίνησε και είδε ένα από τα πακέτα", δήλωσε ο σερίφης.

Το αεροσκάφος τύπου Boeing 757 εκτελούσε πτήση από την Μπογκοτά προς το Μαϊάμι. Είχε προσγειωθεί στην Τούλσα για έλεγχο συντήρησης γιατί η βάση συντήρησης του αεροδρομίου στο Μαϊάμι είχε πολλή δουλειά, διευκρίνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αρμόδια υπηρεσία επιβολής των νόμων και κανονισμών για τον έλεγχο των ναρκωτικών στις ΗΠΑ ερευνά το περιστατικό. Κανένας εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος να σχολιάσει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications