Άγριο ξύλο και... αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο (Βίντεο)
Άγριο ξύλο και... αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο (Βίντεο)

Σε πτήση από τη Βηρυττό στο Λονδίνο. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένας επιβάτης είχε διαφωνία με μία αεροσυνοδό και ένας άλλος επιβάτης έσπευσε να την υπερασπιστεί - Ο πιλότος προσγείωσε το αεροσκάφος στην Κωνσταντινούπολη.

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε πτήση της Middle Eastern Airlines από τη Βηρυττό στο Λονδίνο, όταν επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια, αναγκάζοντας τον πιλότο να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση στην Κωνσταντινούπολη.

Το επεισόδιο είχε πρωταγωνιστές δύο άνδρες, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια, ενώ η «μάχη» δεν σταμάτησε ούτε με την παρέμβαση του προσωπικού του αεροπλάνου. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν γροθιές, μετατρέποντας την καμπίνα του αεροπλάνου σε... ρινγκ.

Η πτήση είχε απογειωθεί από τη Βηρυττό και είχε κατεύθυνση το Λονδίνο, αλλά ο πιλότος υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι επιβάτες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν από ους πρωταγωνιστές είχε μία διαφωνία με μία από τις αεροσυνοδούς. Ένας άλλος επιβάτης έσπευσε να την υπερασπιστεί και... κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα.

Δείτε το βίντεο με το επεισόδιο μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications