Κυβερνητική παρέμβαση για Αρτέμη Σώρρα; Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Κυβερνητική παρέμβαση για Αρτέμη Σώρρα; Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης

"Πυρετώδεις" είναι οι διαβουλεύσεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, μετά και το δημοσίευμα του liberal.gr, που προκάλεσε σάλο.

Το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας αποκαλύπτει ότι εισαγγελέας ζητεί να εξεταστεί αν επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί αφού δεν δέχτηκε αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα:
"Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … ομόλογα του τρισεκατομμυριούχου Σώρρα!

Μετά από την απόφαση Κόλαφο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία τα λεφτά του Αρτέμη Σώρρα είναι … υπαρκτά και η οποία απόφαση είναι … αμετάκλητη, έρχεται τώρα μία νέα περιπέτεια – πρόκληση για τις δυνάμεις της κοινής λογικής. Εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί (ευτυχώς με απόλυση και όχι με λιθοβολισμό), επειδή δεν δέχτηκε τα … ομόλογα του Σώρρα.

Ένα ολόκληρο κράτος διασύρεται καθημερινά. Για την ακρίβεια εξευτελίζεται με τις ίδιες του τις πράξεις. Δημόσιοι λειτουργοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το βάρος της απενεχοποίησης μιας απίστευτης απάτης σε βάρος ενός δοκιμαζόμενου από την κρίση λαού. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχαν επέμβει οι κρατικοί μηχανισμοί για να αποκαταστήσουν την τάξη και την Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο! Εγκαλούνται δημόσιοι λειτουργοί γιατί δεν σβήνουν τις πραγματικές οφειλές πολιτών με τα ανύπαρκτης αξίας ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα! Είναι να παίρνει κανείς τα βουνά…".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, εξετάζει όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση Σώρρα και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί επίσημα αύριο, Πέμπτη.

Η... απάντηση του Αρτέμη Σώρρα στο "Live News"
Στο μεταξύ, η εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon επικοινώνησε με τον κ. Σώρρα, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε την πρόσκληση και επέλεξε να αιτολογήσει την απόφασή του, με μία ανάρτηση στο facebook. Αίσθηση, προκάλεσε το γεγονός ότι στο τέλος της ανάρτησης ο Αρτέμης Σώρρας παραθέτει και το τηλέφωνο της δημοσιογράφου του "Live News" που επικοινώνησε μαζί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications