Χιτλερική νεολαία VS Νεοταξική σιωνιστική νεολαία!!!!
Χιτλερική νεολαία VS Νεοταξική σιωνιστική νεολαία

Αυτό που υπάρχει είναι ο φιλοτομαρισμός , ο εγωκεντρισμός , ο υπερκαταναλωτισμός, η κοπαδοποίηση και ο μαζανθρωπισμός. Για τις γυναίκες δε, το απόλυτο εργαλείο υπεροχής είναι το s#x και η εξωτερική εμφάνιση .

Οι δυτικές κοινωνίες μαθαίνουν στις γυναίκες να είναι πουτ#νάκια από παιδική ηλικία και να χρησιμοποιούν το σώμα τους ως εργαλείο επιβίωσης και διαφοροποίησης .Αν δεν έχεις εξωτερικό κάλλος, είσαι ένα σκουπίδι !

Ναρκωτικά, αλκοολισμός ,κάπνισμα και πουτανιά,χειρουργικές επεμβάσεις, Vegan και λοιπές αυτοκαταστροφικές διατροφικές μόδες , μόντελινγκ και ανορεξία,ομοφυλοφιλία και ναρκισσισμός !Πνευματικά θα διαφοροποιηθεί κανείς;Αριστεία στην κοινωνία θα υπάρξει ή θα έχουμε εξίσωση των πάντων προς τα κάτω και την αποθέωση του υλισμού;

Υπάρχει έστω και κάποιος πατριώτης που στοιχειωδώς να διακατέχεται από εθνικοπατριωτικά ιδεώδη και που δεν θα προτιμούσε τη νεολαία αλλά και την πολιτεία του Χίτλερ από τη σημερινή εκφυλισμένη νεολαία και τη νεοταξική πολυφυλετική κοινωνία; Κίναιδοι παντρεύονται και αποκτούν και τέκνα, μουσουλμάνοι ουρλιάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ», ναρκωτικά , ληστείες ,βιασμοί ,φόνοι με το τσουβάλι ,λιτότητα και βάρβαρη ανακατανομή του πλούτου υπέρ συγκεκριμένης νομενκλατούρας και όλοι οι άλλοι στον Καιάδα,κατάθλιψη αυτοκτονίες και μιζέρια κτλ.

Αλλά προς Θεού, μην επιστρέψουμε στα συντηρητικά μοντέλα του παρελθόντος .Προς Θεού μην αναβιώσουμε τη χιτλερική νεολαία και μην αναπολούμε ένα μη εκφυλισμένο περιβάλλον για τα παιδιά μας . Ας έχουν πρότυπα τους πουτ#νες σαν την Lady Gaga, Miley Cyrus ,τον Marilyn Manson , κίναιδους σαν την Κοντσίτα και την Gigi Gorgeus , ας μάθουν να είναι ανάλγητοι φιλοτομαριστές .
Άντε γαμ#θείτε δεν περιγράφω άλλο .Φάτε την κοινωνία που σας αξίζει .Εμείς θέλουμε άλλη πολιτεία και όχι το σημερινό σιωνιστικό εκφυλισμένο μπουρδέλο

Ένας τραυματίας στρατιώτης έφηβος SS αριστερα στην φώτο,ειναι σε αιχμαλωσία πριν τον δολοφονήσουν . Σε πολλές περιπτώσεις, τα μέλη των SS, του οποίου το θάρρος και ο ηρωισμός αναγνωρίστηκε ακόμη και από τους στρατιωτικούς τους αντιπάλους,βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν με θηριώδες τρόπο που μονο άρρωστοι εγκέφαλοι μπορούσαν να σκεφτούν! μετά τον πόλεμο και την εισβολή των Εβραίων και κομμουνιστο-Μογγόλων στην Γερμανία, και όλων αυτών που εκαναν ενα ρατσιστικό πολεμο για λογαριασμό Εβραίων που ειχαν κηρύξει πολεμο απο το 1934 στην ελεύθερη πια απο κομμουνιστες και Εβραίους Γερμάνια! οι θηριωδίες που έγιναν σε μια ολόκληρη χωρα, οι ομαδικές σφαγές και βιασμοί ξεπερνούν καθε άλλη γενοκτονία τα τελευταία 1000 χρονιά! ακομα και αυτη την Σμύρνης και των ποντίων! Η Γενοκτονία των 15+ εκατομμύριων Γερμανών ακομα και μετα το τέλος του πόλεμου και την παράδοση, ηταν εβραϊκή επινόηση αφου όλος ο πόλεμος ηταν ρατσιστικός που οι αριστεροι κομμουνιστες ως σημιτική φυλή εκαναν εφαρμογή! τα ίδια δεν κανουν και σήμερα; δεν σας κανει εντύπωση που όλες μα όλες οι δηθεν απόψεις των αριστεροκομμουνιστων συμβαδίζουν με αυτές των Εβραίων ???

Πχ το ολοκαύτωμα της Δρέσδης υπήρξε το πιο τερατώδες έγκλημα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Αυτό ξεπέρασε σε βαρβαρότητα και αγριότητα ακόμη και τον ατομικό βομβαρδισμό της Ιαπωνίας,ολα αυτα που άπλα ελευθερώθηκε η γερμάνια απο τους Εβραίους! και που φυσικά δεν μιλάει κανεις για ολα αυτα, απο αυτούς του προδότες της ίδιας της ανθρωπότητας! τους αριστεροκομμουνιστες! βεβαία οποιος μιλάει για αυτα και δεν παίρνει το μέρος τον κομμουνιστο-αριστερων οι οποίοι ειναι σημιτική φυλή βάρβαρων ειναι ναζι φασίστας! άσχετα που η Γερμανία του 1930 του Χίτλερ είχε το καλύτερο σύστημα πρόνοιας, και όσο ηταν ελεύθερη απο Εβραίους ηταν επίγειος παράδεισος .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications