Τραμπ για Βερολίνο: «Πότε οι ΗΠΑ και όλες οι χώρες θα αντεπιτεθούν;» απάντηση: όταν και αν σταματήσουν να εχουν δούλους  Εβραίων της κομμουνίστικης φυλής!
Τραμπ για Βερολίνο: «Πότε οι ΗΠΑ και όλες οι χώρες θα αντεπιτεθούν;»

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε μέσω Twitter το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Τυνήσιο τζιχαντιστή να ορκίζεται «να σφάξει τους άπιστους σαν γουρούνια»

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ σχολίασε με μια ανάρτηση στο Twitter το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας και δείχνει τον Τυνήσιο τζιχαντιστή Άνις Άμρι, φερόμενο δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο, να ορκίζεται «να σφάξει τους άπιστους σαν γουρούνια».

«Αυτή είναι μια ξεκάθαρα θρησκευτική απειλή που μετατράπηκε σε πραγματικότητα. Τόσο μίσος! Πότε οι ΗΠΑ και όλες οι χώρες θα αντεπιτεθούν;» έγραψε στην ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η εξουδετέρωση του Ανίς Αμρί στο Μιλάνο, από Ιταλούς αστυνομικούς, έβαλε τέλος στον κύκλο του αίματος που άνοιξε την περασμένη Δευτέρα στο Βερολίνο, όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο 24χρονος τζιχαντιστής έπεσε πάνω στο πλήθος που βρισκόταν σε χριστουγεννιάτικη αγορά της γερμανικής πρωτεύουσας, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 48.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications