Σοκ: Από τον Απρίλιο μισθός 400 ευρώ σε λαθρο-μετανάστες! -  τι κάρτες ανεργίας και πράσινα άλογα? αυτα ειναι για τους Έλληνες!
Σοκ: Από τον Απρίλιο μισθός 400 ευρώ σε πρόσφυγες-μετανάστες! - Φτιάχνουν και φυλακές για τους εγκληματίες σε κάθε νησί!

Μισθό 400 ευρώ θα δίνει η χώρα σε κάθε ενήλικο πρόσφυγα από τον Απρίλιο αντί να διατίθενται ποσά διατροφής τους μέσα στα κέντρα κράτησης, ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας!

Δηλαδή πλέον οι πρόσφυγες απο χώρες που δεν εχουν πόλεμο και οι "μετανάστες" θα πηγαίνουν να τρώνε σε ταβέρνες και restaurant! με αυτο τον τρόπο θα έρθουν και άλλοι απο όλη την Αφρική!!!

Ετσι το συσσίτιο στους καταυλισμούς θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που "ανά οικογένεια" θα είναι στα 400 ευρώ λένε. Αυτό είναι ανέφικτο να συμβεί γιατί υπάρχουν οικογένειες με δύο άτομα, υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες που είναι μόνοι τους και βέβαια, άλλες ανάγκες έχουν αυτοί, άλλες η διμελής οικογένειας, άλλες η τριμελής και άλλες η πενταμελής.

Ετσι πέρα από την είσπραξη των 400 ευρώ ανά ενήλικα, θα υπάρξει και ένα επίδομα παιδιών, πιθανότατα. Ο υπουργός, είπε ότι το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας, αλλά αυτά είναι θεωρίες. Μια πενταμελής ή και μια τριμελής οικογένεια, έστω προσφύγων και μεταναστών δεν ζει με 400 ευρώ το μήνα.

Επίσης ο υπουργός ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακών στα νησιά, δυναμικής 100 έως 200 ατόμων, μετά τα αυξημένα περιστατικά εγκληματικότητας

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του υπουργού, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα.

Φυσικά όλα αυτά σημαίνουν μόνιμη εγκατάσταση των δεκάδων χιλιάδων στα νησιά, πληθυσμιακή και εθνολογική αλλοίωση κλπ ...

Post A Comment:

1 comment

Unknownείπε...

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΩ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications