Γελάει ο κόσμος..Ρόδα, αντί για Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα έβαλε ο  μασονάκος σκύλος των Εβραίων Καμίνης!
Γελάει ο κόσμος..Ρόδα, αντί για Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα έβαλε ο Καμίνης

Αυτός ο «απίθανος τύπος» και φερόμενος ως δήμαρχος της Αθήνας ή όπως τον αποκαλούν στα social media πολλοί Αθηναίοι (Δήμαρχος του Αθηναμπάντ,κύριος Ελ Καμίν ή λαθροκαμίνης).... προφανώς για να μην προσβάλει θρησκευτικά αισθήματα των μουσουλμάνων τυχοδιωκτών που περιφέρονται άσκοπα και ανεξέλεγκτα στην Αθήνα αποφάσισε να τοποθετήσει μια ρόδα, αντί για Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα.

Όλες οι Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, που σέβονται την θρησκεία και τα χριστιανικά έθιμα των πολιτών τους,στολίζονται όπως αρμόζουν τα ήθη και τα έθιμα εκατοντάδες χρόνια τώρα..

Και φυσικά γιορτάζουν αυτές τις άγιες μέρες μαζί με την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων τους. Δεν γίνονται έρμαια της κάθε ιδεοληψίας του κάθε απίθανου τυπάκου που μπήκε δήμαρχος από σπόντα και επειδή οι κάτοικοι των Αθηνών δεν πάνε να ψηφίσουν λόγω της αηδίας που έχουν για τους Έλληνες πολιτικούς.

Αλλά που ,σαι Δήμαρχε..Ρόδα είναι και γυρίζει..Λίγα είναι ακόμα τα πολιτικά ψωμάκια σου.Όλα αυτά θα τα βρεις μπροστά σου...και εσυ αλλά και κάποιοι σαν και σένα που έχουν κάνει ολυμπιακό άθλημα τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του athina984, Η Αθήνα απέκτησε London Eye!. Το ύψος της ρόδας φθάνει τα 40 μέτρα, ενώ για τις ημέρες των γιορτών και μέχρι τα Θεοφάνεια η είσοδος θα είναι δωρεάν. Η ρόδα θα παραμείνει στην πλατεία και μετά τις γιορτές και όποιος θα θέλει μετά τις 6 Ιανουαρίου να απολαύσει τη θέα από τη ρόδα στο Σύνταγμα θα πρέπει να καταβάλλει ένα μικρό αντίτιμο.Πρόκειται για μια συνεργασία του δήμου της Αθήνας με ιδιωτική εταιρεία

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications