ΠΡΟΣΟΧΗ! Απατεώνες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ – Το κόλπο που δεν καταλάβαινε κανείς!
ΠΡΟΣΟΧΗ! Απατεώνες σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ – Το κόλπο που δεν καταλάβαινε κανείς!

Οι δύο παίκτες είχαν βρει τη συνταγή να βγαίνουν με περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν όταν έμπαιναν. Με ανοιχτό το στόμα οι πράκτορες…

Κύκλωμα απάτης με δράστες δύο Ρουμάνους, εξαρθρώθηκε στο Βόλο από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. Οι δύο Ρουμάνοι ηλικίας 47 και 42 χρόνων αντίστοιχα, με τη μέθοδο της απασχόλησης το τελευταίο διάστημα είχαν εξαπατήσει πέντε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, δύο στη Μαγνησία, Αλμυρό και Νέα Ιωνία και άλλα τρία στη Βόρειο Ελλάδα καθώς και ένα φαρμακείο στον Αλμυρό.

Οι δύο αλλοδαποί δράστες έμπαιναν μέσα στα πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, δήθεν για να δοκιμάσουν την τύχη τους. Όταν έφτανε η ώρα να πληρώσουν, έβγαζαν αρχικά 50ευρω για να παίξουν πέντε ευρώ και μέχρι ο ταμίας να τους δώσει πίσω τα ρέστα, αποσπώντας του την προσοχή, έπαιρναν πίσω το 50ευρω αλλά και τα υπόλοιπα 45 ευρώ.

Το ίδιο κόλπο το δοκίμασαν εκτός από τα δύο πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στον Αλμυρό και τη Νέα Ιωνία το δοκίμασαν και σε ένα φαρμακείο στον Αλμυρό σε διάστημα περίπου 20 ημερών. Χθες οι δύο Ρουμάνοι, επέστρεψαν στον Αλμυρό, προκειμένου να συνεχίσουν τη δράση τους και σε άλλα καταστήματα της περιοχής πιάστηκαν όμως στη «φάκα».

Η υπάλληλος του φαρμακείου που είχε πέσει «θύμα» της απάτης τους, τους εντόπισε στην πόλη και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού μετέβησαν στο σημείο που τους υποδείχτηκε και τους συνέλαβαν.

Από την έρευνα που ακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώθηκε ότι με την ίδια μέθοδο διά της απασχόλησης οι δύο αλλοδαποί δράστες είχαν εξαπατήσει ακόμη έναν πράκτορα ΠΡΟΠΟ στις Σέρρες και δύο συναδέλφους του στο Κιλκίς.

Στους δύο Ρουμάνους οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες ενώ προανάκριση για τη δράση τους διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications