Η Παλμύρα έπεσε στο Ισλαμικό Κράτος  ISIS– Συριακά τανκς λάφυρα για τους χρήσιμους και ζωώδες ηλίθιους τύπου κομμουνιστες!
Η Παλμύρα έπεσε στο Ισλαμικό Κράτος  ISIS– Συριακά τανκς λάφυρα στα χέρια των χρήσιμων ζωώδες ηλίθιων τύπου κομμουνιστες!

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κατέλαβε την Κυριακή το μεσημέρι την Παλμύρα ύστερα από άγρια τριήμερη μάχη με τον συριακό στρατό.

Την κατάληψη της Παλμύρας ανακοίνωσε το «πρακτορείο ειδήσεων» Amaq, που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος, ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε και από συριακές στρατιωτικές πηγές.

Οι τζιχαντιστές κατάφεραν το Σάββατο το απόγευμα να εισέλθουν στην Παλμύρα.

Το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής σφυροκοπήθηκαν άγρια από τη ρωσική αεροπορία και σκοτώθηκαν περισσότεροι από 300 τρομοκράτες.

Τα ξημερώματα της Κυριακής το Ισλαμικό Κράτος αποσύρθηκε από την Παλμύρα στην οποία μπήκε ξανά ο συριακός στρατός.

Σύντομα όμως το Ισλαμικό Κράτος αντεπιτέθηκε με 4.000 άνδρες και πολλά άρματα μάχης.

Η νέα αυτή επίθεση ανάγκασε τον συριακό στρατό να εγκαταλείψει εκ νέου την πόλη, η οποία περιήλθε στον έλεγχο των τζιχαντιστών.

Ο συριακός στρατός όπως υποχώρησε από την Παλμύρα άφησε πίσω του πολλά άρματα μάχης, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, καμιόνια, τεθωρακισμένα και πυροβολικό που περιήλθαν λάφυρα στα χέρια των τρομοκρατών.

Το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε στο διαδίκτυο εικόνες από τα συριακά τανκς και τον άλλο βαρύ οπλισμό που κατέλαβε.

Βλέπουμε τα συριακά τανκς στη μέση του δρόμου ή στις θέσεις τους δίχως να έχουν εμφανώς χτυπηθεί. Πράγμα που σημαίνει ότι τα πληρώματά τους τα εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.

Μιντιακοί ακτιβιστές μεταδίδουν ότι το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε συνολικά 19 συριακά τανκς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications