Π.Καμμένος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνουν παρούσες και έτοιμες»
Π.Καμμένος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις δηλώνουν παρούσες και έτοιμες»

«Η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ πολεμοχαρής. Ούτε τώρα είναι. Αυτό ας το ακούσουν ορισμένοι στα ανατολικά, αλλά και στα βόρεια σύνορά μας», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σε χαιρετισμό σε εκδήλωση στη σχολή Πυροβολικού στη Νέα Πέραμο Αττικής -με την ευκαιρία του εορτασμού της Προστάτιδας του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας, την Κυριακή- ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «οι αναθεωρητικές και αλυτρωτικές εξάρσεις, οι πολεμικές συγκρούσεις, η επιβολή του δικαίου του ισχυρότερου έναντι του διεθνούς δικαίου, η εξάπλωση της τρομοκρατίας, αποτελούν πηγές ανησυχίας και αλυσιδωτών προβλημάτων, που δυστυχώς δεν μας αφήνουν ανεπηρέαστους».

Όπως πρόσθεσε, «καλούμαστε να διαφυλάξουμε την εθνική μας ταυτότητα και να συνεχίσουμε να αποτελούμε μια όαση σταθερότητας, το προπύργιο του δυτικού πολιτισμού με τις αξίες που τον συνοδεύουν, στην πολύπαθη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου» .

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο παράγων που εγγυάται την απαραίτητη ομοψυχία και ενότητα, δηλώνουν παρούσες και έτοιμες, κάθε ώρα και κάθε μέρα, να υποστηρίξουν τα δικαιώματα της χώρας μας και τα συμφέροντα άμυνας και ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών, τα οποία προέρχονται από διεθνείς συνθήκες, είναι αναγνωρισμένα και κατοχυρωμένα και δεν πρόκειται ποτέ να κάνουμε καμία υποχώρηση» κατέστησε εκ νέου σαφές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications