Τραμπ: «Ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχώς σφάζουν χριστιανούς ως μέρος της παγκόσμιας τζιχάντ τους»
Τραμπ: «Ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχώς σφάζουν χριστιανούς ως μέρος της παγκόσμιας τζιχάντ τους»

Ντόναλντ Τραμπ; Tα πράγματα απλώς χειροτερεύουν. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης!» Ο Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου και συνέδεσε το επεισόδιο με "ισλαμιστές τρομοκράτες", προτού ανακοινώσει η γερμανική αστυνομία ποιός ευθύνεται.

Στη δήλωσή του ο Τραμπ είπε ότι "το Ισλαμικό Κράτος και άλλοι ισλαμιστές τρομοκράτες συνεχώς σφάζουν χριστιανούς στις κοινότητές τους και σε χώρους λατρείας τους ως μέρος της παγκόσμιας τζιχάντ τους".

Σε άλλο μήνυμά του, στο Twitter, ο Τραμπ είπε ότι "η επίθεση αυτή μαζί με εκείνες στην Τουρκία και την Ελβετία δείχνουν ότι τα πράγματα απλώς χειροτερεύουν. Ο πολιτισμένος κόσμος πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης!"

Αν την βγάλει καθαρή o Ντόναλντ Τραμπ και δεν τον δολοφονήσουν θα ειναι "θαύμα"! καθώς ειναι ανεπιθύμητος στους σιωνιστές ως πρόεδρος! γιαυτό εξάλλου εκαναν ομαδικά πόλεμο κατα του, σε ολο τον πλανήτη, ακομα και σε χώρες άσχετες οπως στην Ελλαδα! τα μιασματα έγραφαν κατα του μέρα νύχτα! μεχρι και σιωνιστή τον έβγαλαν! δεν τους έφτανε να λένε ναζι ως το απόλυτο "κακό", ολους τους μη ομοίους τους ανά την Ευρώπη!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications