Τις δέουσες απαντήσεις έδωσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής,Για την Κύπρο σε αριστερό μίασμα
Τις δέουσες απαντήσεις έδωσε ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής,Για την Κύπρο σε αριστερό μίασμα

Αριστεροί διαστρεβλωτές τη ιστορίας και της ζωής σας εν δράση! πόσο αδίσταχτος μπορεί να ειναι κάποιος να λεει ψεμματα συνεχεία? μεχρι και οτι φταιει ο Παπαδόπουλος για την Κύπρο λενε! όταν ηταν φυλακή! υπερασπιστές της ελιτ οπως η ίδια η ηλίθια ιδεολογία τους! ειναι σαν αδίσταχτα βιολογικά ρομπότ της ελιτ όλοι οι αριστεροκομμουνιστες! (ΥΓ οι αριστεροι προέκυψαν απο την κομμουνιστικη φυλή, οπως και οι διανοητικά ανάπηροι ,αδελφές κτλ!)

Επειδή τελικά σε αυτη τη χώρα,την ιστορία πρέπει να μάθει κανεις μόνο του, μιας και το "κράτος" δε δείχνει ιδιαίτερο ζήλο, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε "καυτές" περιόδους όπως η περίοδος του εμφυλίου έγιναν ήρωες οι αντάρτες κομμουνιστες πράκτορες(?)σαν να λέμε η isis να σκοτώσει τον Ασαντ και ολο τον στρατο της Συρίας! ως ταγματασφαλίτες και προδότες! εχει διανοηθεί κανεις οτι ειναι ίδια ιστορία;, ο "Δικτάτορας" Παπαδόπουλος!! οποία χωρα ειναι ελεύθερη απο τα εβραϊκά δεσμά ειναι Δικτάτορες!, της εθνικής συμφοράς στην Κύπρο κ.λ.π.

Όπως εχω ξανα πει το θέμα αριστεροι κομμουνιστες εκτός απο φυλή (μη ελληνική φυσικά) εχει αλλες προεκτάσεις! δεν ειναι φυσιολογικοί εκτός απο χρήσιμοι αδίσταχτοι ηλίθιοι, αλλα θα μου πεις εδω η μαζα δεν μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα! και λειτουργεί ως κοπάδι ανεγκέφαλων προβάτων! αρκεί να δει κανεις νοήμων 2-3 πραγματάκια: Τους αρέσει να σφάζουν και οχι άπλα να σκοτωνουν!(βλεπε ομαδικές σφαγές μη κομμουνιστών σε όλη την Ελλαδα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ να τα λενε 1940-1950 , ! οι κακοί ναζι σκότωσαν όμως! μερικούς κομμουνιστες μαζί με ηλίθιους που τους κάλυπταν!),σε όλη την ζωή τους ειναι οπως στην πολίτικη τους, εκμετάλλευση ψέμα, εχουν ενα κοινό με τους λαθρο! ΠΑΙΔΟΜΆΖΩΜΑ! κτλ κτλ.

Όπως έλεγε και ο Χίτλερ όταν εβαζαν κομμουνιστες να τον δολοφονήσουν, απο το 1933 που ειχαν κηρύξει πολεμο οι Εβραίοι στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! πάλι οι ιδιοι το λενε μην μας πουν και φασίστες! άσχετα που στα ιταλικά σημαίνει εθνικιστής! : ,Μια σατανική δύναμη εχει καταλάβει την χωρα μας ......Το εβραϊκό δηλητήριο μολύνει υγείες μυαλά, μπορεί να πάρει κανεις το μήνυμα? τέλος αυτο που λένε οι κομμουνιστες Εβραίος ηταν ο Χίτλερ!(μέσα σε ολα τα αλλα ψέμματα!)και το πιστεύουν με ξεπερνάει!δεν το χωράει ανθρωπινούς υγείες νους! λίγη λογική δεν εχουν; λίγη αντικειμενική σκέψη τίποτα? η εχουν τυφλωθεί απο την ιδεολογική μολυσματική αρρώστια τους; ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications