Χρυσό ΑΤΙΑ εντοπίστηκε κοντά στον Δ. Διαστημικό Σταθμό (video)
Χρυσό ΑΤΙΑ εντοπίστηκε κοντά στον Δ. Διαστημικό Σταθμό (video)

Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι το απόλυτο και δημοφιλέστερο σημείο για ΑΤΙΑ στο διάστημα είναι ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS). Φαίνεται λοιπόν ότι ο ΔΔΣ έχει προσελκύσει την προσοχή σε πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα για εμάς.

Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις όπου τα μέλη του πληρώματος του διαστημικού σταθμού έχουν γίνει μάρτυρες σε θεάσεις UFO που κόβουν την ανάσα, και καταγράφονται από τις κάμερες της NASA και της ESA.

Είναι ο ΔΔΣ ένας μαγνήτης για το UFO; Μήπως η NASA και οι κυβερνήσεις κάνουν εκεί μυστικές έρευνες για εξωγήινη τεχνολογία; Τα περισσότερα από τα UFO που εντοπίζονται στο διάστημα λέγεται ότι έχουν το σχήμα σφαίρας, αλλά μια πρόσφατη παρατήρηση μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε εξωγήινα σκάφη.

Το UFO που παρατηρήθηκε έχει μία περίεργη χρυσή μορφή σε σχήμα πούρου και φαίνεται να «ταξιδεύει» μαζί του όπως καταγράφηκε σε μια ζωντανή σύνδεση της NASA.Το βίντεο δείχνει το μυστηριώδες αντικείμενο σε κοντινή απόσταση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό να αναβοσβήνει με φωτεινά κόκκινα και μπλε φώτα πριν εξαφανιστεί στο Διάστημα. Αυτή η παράξενη παρατήρηση συνέβη 5 Δεκεμβρίου του 2016.

Σύμφωνα με την Nasa αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι μετεωρίτες ή διαστημικά απόβλητα – ή ακόμα και ένας πύραυλος που απορρίπτεται καθώς εισέρχεται στην ατμόσφαιρα της Γης.Ακόμα θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα των αντανακλάσεων από τα παράθυρα του διεθνή διαστημικού σταθμού, δομές από το ίδιο το ΔΔΣ, ή φώτα από τη Γη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications