Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Ρωσία: Οι ΗΠΑ έδωσαν συντεταγμένες στους τζιχαντιστές για την επίθεση κατά των Ρώσων
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από την Ρωσία: Οι ΗΠΑ έδωσαν συντεταγμένες στους τζιχαντιστές για την επίθεση κατά των Ρώσων

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, οι οποίες το μόνο σίγουρο είναι πως θα δημιουργήσουν εξελίξεις με απρόβλεπτες συνέπειες στις σχέσει μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ. Τα λόγια του εκπροσώπου τα λένε όλα: »Οι ΗΠΑ έχουν βάψει με αίμα τα χέρια τους.

Σύμφωνα με την ρωσική πλευρά, το χτύπημα που έλαβε χώρα χθες στο Χαλέπι, όπου πρώτο αποκάλυψε στην Ελλάδα το pentapostagma.gr έγινε σε συνεννόηση των τζιχαντιστών με την CIA.

Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν νοσηλευτή, να τραυματίσει σοβαρά έναν γιατρό και μία νοσοκόμα και χιλιάδες αμάχουν που λάμβαναν φροντίδα.

Οι Ρώσοι μιλούν ξεκάθαρα, πως ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Γαλλία βρίσκονται πίσω από την επίθεση. Ο Ρώσος ΥΠΑΜ κατηγόρησε τις ΗΠΑ για παροχή βοήθειας στους τζιχαντιστές, καθώς δήλωσε πως οι ισλαμιστές έλαβαν τις συντεταγμένες αλλά και όπλα για την επίθεση από τις ΗΠΑ.

»Το αίμα των στρατιωτών μας είναι στα χέρια αυτών που εξόπλισαν τους τζιχαντιστές. Οι Δυτικοί δημιούργησαν και εξόπλισαν αυτό το τέρας, όπου μάλιστα ανερυθρίστα αποκαλούν και »αντιπολίτευση» για να δικαιολογήσουν την συνείδησή τους, αλλά και τους ηφοφόρους τους.»Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις και με το χτύπημα στο Χαλέπι

Οι ΗΠΑ φέρουν μεγάλη ευθύνη για το ανακάτεμα της τράπουλας στην Συρία, αλλά και στην Μ. Ανατολή. Πολλές φορές κατά το παρελθόν προσπάθησαν να κατηγορήσουν την Ρωσία για βομβαρδισμούς αμάχων, ενώ στην ουσία η Μόσχα έβγαζε από την μέση και διέλυε βάσεις τζιχαντιστών.

Πάντα όταν υπήρχε ένα πλαίσιο συμφωνίας και κατάπαυσης του πυρός, οι ΗΠΑ για έναν περίεργο και ανεξήγητο τρόπο, δυναμίτιζε με την συμπεριφορά της τα τεκταινόμενα που λαμβάνον χώρα στην Συρία. Για παράδειγμα οι ΗΠΑ όσο η Μόσχα βοηθούσε με όπλα την Δαμασκό, η Ουάσινγκτον εξόπλισε με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας την λεγόμενη »αντιπολίτευση».

Το μόνο σίγουρο είναι πως το κατεστημένο των ΗΠΑ θέλει να αυξήσει την ένταση στην περιοχή. Για παράδειγμα όταν υπήρχε συμφωνία μεταξυ Λαβρόφ-Κέρι για κατάπαυση του πυρός, μαχητικά των ΗΠΑ έπληξαν συριακά στρατεύματα στην περιοχή Deir ez-Zor, προκαλώντας τον θάνατο δεκάδων στρατιωτών του Συριακού στρατού. Μία συμφωνία που δεν βρήκε σύμφωνο τον Υπουργό Κάρτερ αλλά και τους στρατηγούς των ΗΠΑ.

Με τον Συριακό στρατό ακόμη και χωρίς την ρωσική αεροπορική κάλυψη να είναι έτοιμος να απελευθερώσει το Χαλέπι, έρχεται αυτή η επίθεση από τους ισλαμιστές, με σκοπό να προκαλέσουν την Ρωσία. Το ερώτημα που προκύπτει είναι απλό. Γιατί οι ΗΠΑ δεν θέλουν λήση στο Συριακό; Γιατί υποσκάπτουν την καλή θέληση της Ρωσίας; Μήπως τα γεράκια και οι νεοσυντηρητικοί των ΗΠΑ θέλουν να τραβήξουν το σκοινί και να οδηγήθούν σε έναν τεράστιο πόλεμο με την Ρωσία; Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρωσία δεν θα αφήσει αναπάντητη την πρόκληση, η οποία στοίχισε τον θάνατο των ανθρώπων της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications