Βορειοκορεάτης γιατρός αποκαλύπτει: 130 γιατροί δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ζωντανό
Βορειοκορεάτης γιατρός αποκαλύπτει: 130 γιατροί δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ζωντανό

Στην αποκάλυψη ότι 130 γιατροί δίνουν καθημερινή μάχη για να κρατήσουν ζωνταντό τον Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθώντας την υγεία του έκανε σε συνέντευξή του ο βορειοκορεάτης συνάδελφός τους Hyeong-soo Kim ο οποίος έχει φύγει από τη χώρα από το 2009.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει, μάλιστα, ένα ειδικό ινστιτούτο – στο οποίο εργαζόταν και αυτός όσο ζούσε στη Βόρεια Κορέα – με μοναδικό αντικείμενο να διατηρεί σε καλό επίπεδο την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι γνωστός για την αγάπη του στο καλό φαγητό και το καλό κρασί, τα γαλλικά τυριά και τα λουκούλεια γεύματα και από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας είναι ορατή η αύξηση των κιλών του.

Σύμφωνα με τον Βορειοκορεάτη επιστήμονα στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διατηρούν σε καλή κατάσταση την υγεία ενός παχύσαρκου, οι πρώην συνάδελφοί του δεν διστάζουν να κατασκοπεύουν ακόμα και ξένους διπλωμάτες οι οποίοι μπορεί να έχουν κάποια παραπάνω κιλά μιας και οι περισσότεροι Βορειοκορεάτες πεινάνε.

«Υπάρχουν 130 ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Στο ίδιο κέντρο υπήρχαν στοιχεία για διπλωμάτες ή ερευνητές από ξένα πανεπιστήμια. Το ινστιτούτο φυλάσσεται συνεχώς ενώ γύρω του υπάρχει ένας φράχτης ύψους 4 μέτρων με ηλεκτροφόρα καλώδια» περιγράφει ο Hyeong-soo Kim.

Ο Βορειοκορεάτης επιστήμονας συμπλήρωσε, τέλος, ότι στη Πιονγιάνγκ παράγουν και ειδικά τρόφιμα για να προστατεύσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πηγή protothema.gr ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Δεν γνωρίζουμε κατα πόσο ειναι αλήθεια αυτα, διότι γίνεται προπαγάνδα κατα του Κιμ Γιονγκ Ουν χρονιά τωρα!υπο διαταγες της ελιτ! φτάνουν σε σημείο να λενε κατι ηλίθιες προπαγάνδες, τύπου σκότωσε τους αξιωματικούς του κτλ! προσοχή εδω άλλο Κινέζοι και άλλο Μογγόλοι, οι Μογγολοι εκαναν εισβολές Ευρώπη αιώνες ολόκληρους! οπως τους ειχαν και οι Εβραίοι στην εισβολή στο Βερολίνο επι Χίτλερ για να βιάσουν Γερμανίδες για να βγουν οι αριστεροκομμουνιστες Γερμανοί και εκεί! εδω το εκαναν επι τουρκοκρατια αφου και οι Τούρκοι απο μογγόλους ειναι, βλεπε αριστεροκομμουνιστες δηθεν Έλληνες! απόγονοι τουρκομογγολων ιδιοι με τους σημερινούς Τούρκους ειναι!...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications