20 Νοε 2016

Βορειοκορεάτης γιατρός αποκαλύπτει: 130 γιατροί δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ζωντανό

Βορειοκορεάτης γιατρός αποκαλύπτει: 130 γιατροί δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ζωντανό

Στην αποκάλυψη ότι 130 γιατροί δίνουν καθημερινή μάχη για να κρατήσουν ζωνταντό τον Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολουθώντας την υγεία του έκανε σε συνέντευξή του ο βορειοκορεάτης συνάδελφός τους Hyeong-soo Kim ο οποίος έχει φύγει από τη χώρα από το 2009.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει, μάλιστα, ένα ειδικό ινστιτούτο – στο οποίο εργαζόταν και αυτός όσο ζούσε στη Βόρεια Κορέα – με μοναδικό αντικείμενο να διατηρεί σε καλό επίπεδο την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι γνωστός για την αγάπη του στο καλό φαγητό και το καλό κρασί, τα γαλλικά τυριά και τα λουκούλεια γεύματα και από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας είναι ορατή η αύξηση των κιλών του.

Σύμφωνα με τον Βορειοκορεάτη επιστήμονα στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διατηρούν σε καλή κατάσταση την υγεία ενός παχύσαρκου, οι πρώην συνάδελφοί του δεν διστάζουν να κατασκοπεύουν ακόμα και ξένους διπλωμάτες οι οποίοι μπορεί να έχουν κάποια παραπάνω κιλά μιας και οι περισσότεροι Βορειοκορεάτες πεινάνε.

«Υπάρχουν 130 ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Κιμ Ιλ Σουνγκ. Στο ίδιο κέντρο υπήρχαν στοιχεία για διπλωμάτες ή ερευνητές από ξένα πανεπιστήμια. Το ινστιτούτο φυλάσσεται συνεχώς ενώ γύρω του υπάρχει ένας φράχτης ύψους 4 μέτρων με ηλεκτροφόρα καλώδια» περιγράφει ο Hyeong-soo Kim.

Ο Βορειοκορεάτης επιστήμονας συμπλήρωσε, τέλος, ότι στη Πιονγιάνγκ παράγουν και ειδικά τρόφιμα για να προστατεύσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πηγή protothema.gr ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Δεν γνωρίζουμε κατα πόσο ειναι αλήθεια αυτα, διότι γίνεται προπαγάνδα κατα του Κιμ Γιονγκ Ουν χρονιά τωρα!υπο διαταγες της ελιτ! φτάνουν σε σημείο να λενε κατι ηλίθιες προπαγάνδες, τύπου σκότωσε τους αξιωματικούς του κτλ! προσοχή εδω άλλο Κινέζοι και άλλο Μογγόλοι, οι Μογγολοι εκαναν εισβολές Ευρώπη αιώνες ολόκληρους! οπως τους ειχαν και οι Εβραίοι στην εισβολή στο Βερολίνο επι Χίτλερ για να βιάσουν Γερμανίδες για να βγουν οι αριστεροκομμουνιστες Γερμανοί και εκεί! εδω το εκαναν επι τουρκοκρατια αφου και οι Τούρκοι απο μογγόλους ειναι, βλεπε αριστεροκομμουνιστες δηθεν Έλληνες! απόγονοι τουρκομογγολων ιδιοι με τους σημερινούς Τούρκους ειναι!...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Βορειοκορεάτης γιατρός αποκαλύπτει: 130 γιατροί δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν ζωντανό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: