Γιατί πολύ ντόρος  έγινε για τον θάνατο του:Ο Κ. Στεφανόπουλος στο Μουσείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Ισραήλ.
Γιατί πολύ ντόρος  έγινε για τον θάνατο του:Ο Κ. Στεφανόπουλος στο Μουσείο Ολοκαυτώματος των Εβραίων στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος τον Μάϊο του 2000 μεταβαίνει στο Ισραήλ για να δηλώσει υποταγή στους Σιωνιστές Εβραίους και να αποδώσει "φόρο τιμής" καταθέτοντας στέφανο στο Μουσείο του "Ολοκαυτώματος" των Σιωνιστών Εβραίων στο Ισραήλ.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Κ. Στεφανόπουλος, Μωυσής Κωνσταντίνης (πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλητικού Συμβουλίου της Ελλάδος), Αναστάσιος Μιτσιαλής (πρέσβης της Ελλάδος στο Ισραήλ-Μασώνος).Από τα αριστερά προς τα δεξιά: Μωυσής Κωνσταντίνης, Αναστάσιος Μιτσιαλής, Καθηγητής Ραββίνος Σεβά Βάις (Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου του Yad Vashem), Δόκτωρ Ρόμπερ Ρόζετ (Διευθυντής της βιβλιοθήκης του Yad Vashem).

Με το εβραϊκό σκουφάκι (κιπά) δηλώνει υποταγή στους Σιωνιστές Εβραίους του Ισραήλ με υπόσχεση να προστατεύει πρώτα απ' όλους τους Εβραίους στην Ελλάδα και να ακολουθεί πιστά τις εντολές του Διεθνούς Συμβουλίου του Yad Vashem για την γρήγορη εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του αναμενώμενου Μεσσία των Ισραηλιτών. (Μάϊος 2000).

Μία από τις εντολές ήταν να αποδεχθεί και να υπογράψει την κατάργηση αναγραφής θρησκεύματος στις Ελληνικές ταυτότητες από τον κρυπτοεβραίο προδότη Κ. Σημίτη, τότε πρωθυπουργό της Ελλάδας.
Ο Στεφανόπουλος αρνήθηκε τον Αύγουστο του 2001 αίτημα διενέργειας δημοψηφίσματος για τις ταυτότητες από τον τότε μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, όταν ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος του είχε φέρει 3 εκατομμύρια υπογραφές Ελλήνων πολιτών.

Διεθνής Προσκοπισμός
Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος συνδέθηκε ενεργά με την προσκοπική κίνηση, τόσο της Πάτρας όσο και Πανελλαδικά. Αρχικά ως πρόσκοπος και βαθμοφόρος του 2ου Συστήματος τις δεκαετίες του 1930 και 1940 και αργότερα το 2000, ως ο μοναδικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έθεσε το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων υπό την αιγίδα του ανώτατου θεσμού της χώρας. Υπήρξε μέχρι σήμερα ενεργό μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων του 2ου Συστήματος Πάτρας.Όλοι όσοι μελετούν και ερευνούν γνωρίζουν σήμερα τις άρρηκτες σχέσεις της Διεθνούς Μασωνίας με τον Προσκοπισμό. Ο ιδρυτής του Προσκοπισμού, ο Άγγλος λόρδος Ρόμπερτ Μπέηντεν-Πάουελ ήταν υψηλόβαθμος Μασώνος.

πηγή imgur.com

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Βάλτε βρε παιδιά σωστά τις εικόνες με τον σχολιασμό από κάτω!
Εδώ είναι το αυθεντικό πρωτότυπο: http://imgur.com/a/evf8l
Το στείλαμε σε πολλά blogs. Μόνο 2-3 ανέρτησαν το θέμα. Γιατί; τα άλλα τι φοβούνται;
Και όλα, αντιγράψανε ανακατεμένες τις εικόνες και τις πληροφορίες.
Κάντε και μια σωστή δουλειά επιτέλους...
Αμήν. Ευχαριστούμε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications