ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟ: "ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΑ BLOG ΚΑΙ ΤΑ SOCIAL MEDIA.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ"! ΒΙΝΤΕΟ
ΣΟΚ ΓΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟ:

Οχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον Πάγκαλο, αλλά ομολόγησε...ότι τα Blog και τα Social Media «που έδωσαν φωνή στον καθένα να έχει πολιτικό λόγο» έσπασαν το μονοπώλιο των «Πεφωτισμένων» «ειδικών» να μας κυβερνούν! Ο Κ. Μπογδάνος παραδέχθηκε ότι «αντι να περνάει από εμάς τους πυλωρούς (την ελιτ) η εκάστοτε πολιτική, δεν μας έχει πλεον ανάγκη» κι ο Πάγκαλος ομολόγησε «οι Δημοσιογράφοι (και οι πολιτικοί) καθοδηγούσαν τον κόσμο»

Αυτή ήταν η υπεροψία του δυνάστη, του «μετώπου της λογικης» όπως αυτοπροσδιορίζονται, όχι τώρα, από την αρχή του κόσμου. Αυτή η υπεροψία της Ελιτ που κυβερνούσε την Ελλάδα από την μέρα ίδρυσης της Γ΄ Έλληνικής Δημοκρατίας. Οι «αυθεντίες» που είχαν το «προνόμιο» να μας κυβερνούν έχοντας μόνον αυτοί την ικανότητα να ξέρουν τι είναι καλό για το αμόρφωτο και φτωχό πόπολο και τώρα που απέκτησε φωνή μέσω των αμεσοδημοκρατικών κοινωνικών δικτύων «κάνει λάθη» όπως έλεγε κι η επίσης νεοφιλελεύθερη Αντιγόνη Λυμπεράκη.

του Αυγερινού Χατζηχρυσού

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Nai περιμέναμε τον ΠσγγαΛο να μας πει της βλαΚιες του απο το παχύσαρκο μυαΛο του! αν ειναι δυνατον!οι Δηκτατορες της ΕΛΛΑΔΟΣ ειναι Εβραίοι! Ντροπής να εχουμε καταντήσει νΑ ειμασζτε δούλοι των αμόρφωτων Εβραίων που δεν εχουν ουτε δηγμα πολιτισμου!Απο κτηνοτρόφοι, που ηταν βρήκαν την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, ΔΗλαδη το κμλεψιμο,γιΑ ναΖ πλουτίσουν! Μα κΑι βεβαια εαΝ διαβασετε το 63 βιβλια του ΤΑΛΜΟΥΔ, ΟΛΛΑ ειναι εκει,Ο μεγαλος Εβραίος Καρλ Μαρξ ειπε= Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑχωβας η Γιαχβε, ειναι το ΧΡΗΜΑ, με την Τοκογληφια κατάφεραν να γηνουν πάμπλουτοι! Και ετσι απεφασησΑΝ να ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ τον ΠΛΑΝΙΤΗ!Τοσο απλο, και εμεις τα κουτουρνηθια, αΝτι να τους στρίψουμε το λαρινγκι,, ειμαστε δούλοι τους!Εως ποτε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications