6 Νοε 2016

ΣΟΚ ΑΠΟ WIKILEAKS! Σατανιστικό κύκλωμα πίσω από την Χίλαρι Κλίντον (Βίντεο)

ΣΟΚ ΑΠΟ WIKILEAKS! Σατανιστικό κύκλωμα πίσω από την Χίλαρι Κλίντον (Βίντεο)

Στην πιο σοκαριστική αποκάλυψη του προχώρησε ο ιστότοπος Wikileaks για την Χίλαρι Κλίντον και τον επικεφαλής της προεκλογικής της εκστρατείας Τζών Ποντέστα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις του Wikileaks, ο επικεφαλής της προεκλογικής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζών Ποντέστα έχει σχέσεις με την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, μια γυναίκα που εμπλέκεται σε αποκρυφιστικό κύκλωμα. Στα σοκαριστικά βίντεο που δόθηκαν στην δημοσιότητα από το Infowars δείχνουν την γυναίκα να επιδίδεται σε τελετές όπου χρησιμοποίησαν ένα μείγμα από αίμα, σπέρμα και μητρικό γάλα για να καλέσουν πνεύματα σε ένα τελετουργικό ονόματι «δείπνο για πνεύματα» (spirit cooking dinner).

Ο δημοσιογράφος Paul Joseph Watson έδωσε παρακάτω και μια φωτογραφία με τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Το ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο στάλθηκε από τον αδερφό του Τζων Ποντέστα, τον Τόνυ, αναφέρει αν και πότε θα μπορέσει ο Τζων να παρευρεθεί στο «πνευματικό δείπνο» μαζί με την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, μια καλλιτέχνη η οποία έχει εμμονή με τα απόκρυφα. Αυτό συνέβη αφού προηγουμένως η Μαρίνα Αμπράμοβιτς αναφέρει στον Τόνυ Ποντέστα πόσο ενθουσιασμένη είναι για αυτό το δείπνο που θα λάβει μέρος στην οικία της και ρωτάει για τη συμμετοχή του αδερφού του Τζων Ποντέστα. Δείτε το μήνυμα εδώ. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στην Αμερική μόλις λίγες μέρες πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για την προεδρία των ΗΠΑ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΟΚ ΑΠΟ WIKILEAKS! Σατανιστικό κύκλωμα πίσω από την Χίλαρι Κλίντον (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats