Πικραμένος Με Την Αποχώρησή του! άλλος ένας χρήσιμος ηλίθιος που έκανε την δουλειά τους, Ο Φίλης, Σκέφτεται Να Φύγει Για Το Άγιο Όρος!
Πικραμένος Με Την Αποχώρησή Του Απ’ Την Κυβέρνηση άλλος ένας χρήσιμος ηλίθιος που έκανε την δουλειά τους, Ο Νίκος Φίλης, Σκέφτεται Να Φύγει Για Το Άγιο Όρος!

Σε ιδιαίτερα άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται πως βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Φίλης, έπειτα από τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρήκε τον πρώην Υπουργό Παιδείας εκτός κυβέρνησης.

Ο 56χρονος πολιτικός, δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή του μιλώντας και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ μοιράστηκε την πίκρα και την οργή του και με τους στενούς του συνεργάτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό του περιβάλλον, ο κ. Φίλης εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει όχι μόνο το κόμμα του και την πολιτική αλλά ακόμη και τα εγκόσμια, μετακομίζοντας μόνιμα στο Άγιο Όρος.

«Δεν έχω ξαναδεί τον Νίκο τόσο στεναχωρημένο στο παρελθόν. Ψάχνει στήριγμα και παρηγοριά παντού, όμως κατά βάθος πιστεύει ότι θα τα βρει μόνο στο Θεό. Μου εκμυστηρεύτηκε πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με αρκετές μονές του Αγίου Όρους για να συνεχίσει εκεί τη ζωή του, δίπλα στη φύση και τους πνευματικούς, διαβάζοντας τα βιβλία Θρησκευτικών που του έκανε δώρο ο Ιερώνυμος μετά την τελευταία τους συζήτηση», αποκάλυψε στο «Κουλούρι» στενός φίλος του πρώην Υπουργού, προσθέτοντας πως ήδη έχει να ξυριστεί τρεις ημέρες και κυκλοφορεί παντού με κομποσκοίνι.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί στενά την υπόθεση και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications