Οι Οπαδοί Του Παντελίδη Που Διαδηλώνουν Κατά Του Σφακιανάκη Είναι Το Πιο Απερίγραπτο Θέαμα Του 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι Οπαδοί Του Παντελίδη Που Διαδηλώνουν Κατά Του Σφακιανάκη Είναι Το Πιο Απερίγραπτο Θέαμα Του 2016 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παράνοια για τον Παντελή Παντελίδη δεν έχει όρια κατά πώς φαίνεται.

Από τα τελευταία νέα του Internet Explorer μάθαμε πως το κέντρο όπου θα ντεμπούταρε ο λαϊκός καλλιτέχνης ξαναλειτουργεί με το σχήμα Βασίλη Καρρά-Νότη Σφακιανάκη και οι fans του Παντελή παντελίδη βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν (προσοχή το βίντεο περιέχει τοποθέτηση Σιχαμένιου):Τα πυρά των ειρηνικών διαδηλωτών στράφηκαν κατά του Νότη Σφακιανάκη, όχι επειδή είναι ο Νότης Σφακιανάκης, αλλά επειδή θεωρούν ότι είχε κόντρα με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, θεωρώντας πως τον μιμούνταν.

Τα βέλη τους στη συνέχεια στράφηκαν και κατά της διοίκησης του Teatro, άλλοι επειδή θεωρούσαν πως δεν έπρεπε να ξανανοίξει ο χώρος μετά το θάνατο του Παντελή, άλλοι επειδή δεν υπάρχει ούτε μια αφίσα, ούτε ένα αγαλματάκι προς τιμήν του καλλιτέχνη που ανέδειξε το χώρο.

Μία αφίσα, ένα αγαλματάκι, αυτό θέατρο αναστήθηκε από τον Παντελή Παντελίδη.Δεν έχουνε βάλει ούτε ένα πανό να πούνε “εις μνήμην του Παντελή Παντελίδη”, είχανε πει ότι το Teatro θα ονομαστεί “Παντελής Παντελίδης PQ”, όπως υπέγραφε, και δεν έχουνε βάλει τίποτα.Στη συνέχεια οι διαδηλωτές εξαπέλυσαν συνθήματα εναντίον του Βασίλη Καρρά, φωνάζοντας “Καρρά θυμήσου, πούλησες το παιδί σου!!!ΥΓ : εδω ο κόσμος χάνεται και αυτοι ψάχνουν ήρωες!αν δεν ηταν τραγουδιστής δεν θα νοιαζόταν κανεις! αν ηταν κανεις άλλος που έκανε κατι, ούτε στην κηδεία του θα πηγαίναν ! υποκριτές ξευτιλισμένοι νεοελληνες και οχι Έλληνες!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Τί ασχετο ειναι αυτο;

Ανώνυμοςείπε...

Κάψανε φλάντζες!!!!!!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications