Λαμία: Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε λουόμενους στις Θερμοπύλες
Λαμία: Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε λουόμενους στις Θερμοπύλες

Δυο άτομα στο νοσοκομείο - Τους χτύπησαν με λοστό και γρύλο - Το επεισόδιο έγινε γύρω στις 10:30 χθες βράδυ, στα λουτρά των Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυο άνδρες και μια γυναίκα από Αθήνα πήγαν στις ιαματικές πηγές για να κάνουν μπάνιο. Εκεί εκτός των άλλων ήταν και μια παρέα νεαρών Βουλγάρων, που διαμένουν στην περιοχή της Λοκρίδας.

Όταν η γυναίκα της παρέας πήγε να κάνει μπάνιο στον καταρράκτη, ο ένας από τους νεαρούς Βούλγαρους άρχισε να την παρενοχλεί. Οι δυο άνδρες που τη συνόδευαν έκαναν παρατήρηση στον νεαρό και έτσι ξεκίνησε ο άγριος καβγάς.

Τρεις Βούλγαροι, οι οποίοι φερεται να ήταν και μεθυσμένοι, επιτέθηκαν στους δυο άνδρες με λοστό και γρύλο και τους χτύπησαν στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Μετά την επίθεση οι νεαροί εξαφανίστηκαν, ενώ οι δυο άνδρες κατέληξαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας τραυματισμένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δυο που δέχθηκαν την επίθεση είναι δικηγόρος και για το συμβάν ενημερωθηκε το Α.Τ. Λαμίας, οι αστυνομικοί του οποίου διεξάγουν προανακριση.

lamiareport

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications