12 Νοε 2016

O κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για την τροποποίηση του καιρού (Βίντεο)

O κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για την τροποποίηση του καιρού (Βίντεο)

Σε μια συνέντευξη με το CBS, ο κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για τα μυστικά πειράματα στην τροποποίηση του καιρού. Περιέγραψε τα πειράματα με μεγάλη λεπτομέρεια, και πολλοί έχουν σημειώσει ότι ακούγονται εντυπωσιακά παρόμοια με τα πειράματα που έχουν διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις HAARP στην Αλάσκα. Και στις δύο περιπτώσεις, η τροποποίηση του καιρού έχει επιτευχθεί από νανοσωματίδια στον ουρανό.

Ο Δρ Kaku δεν είναι ο μόνος επιστήμονας που έχουν πιστοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία τροποποίησης του καιρού. Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε στα «Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών», ο καθηγητής Wolf Kasparian έχει περιγράψει τη διαδικασία με αρκετές λεπτομέρειες. Ισχυρίζεται ότι ακτίνες λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή επίδραση του πολλαπλασιασμού του πάγου σε λεπτά σύννεφα, με συνέπεια αυτό να αυξάνει την οπτική πάχους του νέφους και να προκαλεί μια αντίστοιχη αλλαγή του καιρού στην ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον Δρ Kaku, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι η μόνη στον πειραματισμό με αυτήν την εξαιρετική τεχνολογία, και ισχυρίζεται ότι η τροποποίηση του καιρού έχει επιχειρηθεί σε όλο τον κόσμο.

Οι μαρτυρίες αυτών των δύο επιστημόνων μπορεί να προστεθεί στη μάζα μαρτυριών που δίνεται από πληροφοριοδότες και ανεξάρτητους ερευνητές κατά τη διάρκεια ετών. Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει σιωπηρά παραδεχτεί ότι έχει εμπλακεί σε αυτό το είδος πειραμάτων στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν παραδέχτηκε την πλήρη έκταση αυτών των μυστικών προγραμμάτων.Εκφράζεται η ελπίδα ότι καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να μιλήσουν για τις τεχνολογίες τροποποίησης του καιρού το πέπλο της μυστικότητας τελικά θα αρθεί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

O κορυφαίος φυσικός Michio Kaku μιλά για την τροποποίηση του καιρού (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats