Κομμάτι μετάλλου που βρέθηκε στο Rosewell θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη της συντριβής του UFO το 1947
Κομμάτι μετάλλου που βρέθηκε στο Rosewell θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη της συντριβής του UFO το 1947

Κομμάτι μετάλλου που βρέθηκε στο Rosewell θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη της συντριβής UFO το 1947 Το Rosewell είναι πιθανώς μία από τις πιο διαβόητες περιοχές σχετικά με τα φαινόμενα UFO στην σύγχρονη εποχή.

Έχουν γραφτεί γι’ αυτό αμέτρητες θεωρίες συνωμοσίας, και μέχρι σήμερα αποτελεί πιθανότατα ένα από τα καλύτερα στοιχεία για την εξωγήινη ζωή.

Οι αυτόπτες μάρτυρες μιλούσαν για ένα παράξενο κατεστραμμένο σκάφος και για μεγάλη στρατιωτική δύναμη που συνέλεξε τα κομμάτια που στη συνέχεια τα οδήγησαν στην Περιοχή 51. Την επόμενη μέρα ανακοίνωση μιλούσε για συνετρίβη από μετεωρολογικό μπαλόνι. Αλλά από τότε, τα φαινόμενα UFO δεν σταμάτησαν σε αυτή την περιοχή. Ο 37ος παράλληλος, που είναι γνωστός ως η «λεωφόρος των UFO«, είχε πολλές εκθέσεις δραστηριότητας και παράξενους ακρωτηριασμούς ζώων.

Το 2002, ο ουφολόγος Chuck Zukowski εξερεύνησε την περιοχή της συντριβής στο Rosewell και σκόνταψε πάνω σε ένα παράξενο τριγωνικό κομμάτι μετάλλου. Πρόσφατα, έστειλε το κομμάτι που βρήκε για ανάλυση στο εργαστήριο της Bigelow Aerospace. Θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από το 1947 όταν συνετρίβη εκεί ένας ιπτάμενος δίσκος;

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications