Κασιδιάρης: Με ποια ιδιότητα έρχεται στην Ελλάδα ο Χουσεΐν Ομπάμα;
Κασιδιάρης: Με ποια ιδιότητα έρχεται στην Ελλάδα ο Χουσεΐν Ομπάμα;

Από την Χίο όπου περιοδεύει κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε για την επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας.

«Ο Τσίπρας να εξηγήσει με ποια ιδιότητα έρχεται στην Ελλάδα ο Χουσεΐν Ομπάμα: Ως τουρίστας; Ως κομιστής του τετάρτου μνημονίου; Ή ως προπομπός κι άλλων ισλαμιστών λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας;».

Σχετικά με την επίσκεψη!εμείς τα είπαμε εδω: Η μαριονέτα Μ.Ομπάμα ήρθε να δώσει οδηγίες στους κομμουνιστες οπως ο Τσώρτσιλ το 1944! λίγο πριν το αιματοκύλισμα και εισβολή την Γερμανία !

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του Αμερικανού Προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο, τον Αμερικανό Πρόεδρο υποδέχθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και ακολούθησε η απόδοση τιμών από την προεδρική φρουρά και η ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

Στη συνέχερια, ο κ. Παυλόπουλος και ο κ. Ομπάμα θα παρουσιάσουν τις αντιπροσωπείες των δύο χωρών και ακολούθως θα εισέλθουν στην Αίθουσα Διαπιστευτηρίων του Προεδρικού Μεγάρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ανδρών και η σύντομη συνομιλία τους μπροστά στις κάμερες.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Ομπάμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για διευρυμένες συνομιλίες με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, ενώ στις 19:30 ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Αμερικανού Προέδρου και της αμερικανικής αντιπροσωπείας, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στο δείπνο πρόκειται να παρακαθίσουν 120 άτομα από τον πολιτικό και επιστημονικό χώρο, καθώς και εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και οργανώσεων. Σύμφωνα με το Πρωτόκολλο τον Αμερικανό Πρόεδρο θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει αντιφώνηση από τον κ. Ομπάμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications