Όταν η  ναζιστική Γερμανία με τους καθαρούς έφτιαχνε τα πρώτα αεροπλάνα με μηχανές jet!που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι σήμερα!
Όταν η  ναζιστική Γερμανία έφτιαχνε τα πρώτα αεροπλάνα με μηχανές jet! Heinkel He 280 που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι σήμερα!

Κάτι που δεν σας είπαν..... Είναι οτι όλες αυτές οι περιοχές εκεί ηταν γνήσιοι Έλληνες λόγο μη τουρκοκρατιας ,μη βυζαντινού!!και ανώτερη φυλη! εκτός που το απέδειξαν στην πράξη! θέλετε να μου πείτε οτι οι αρχαίοι Έλληνες ηταν ίσα και όμοια με τους ζουλου? Μέτα την εισβολές Μογγόλων σφαγές και τουρκοκρατία έμειναν ελάχιστοι Έλληνες καθαροι στην περιοχή Ρωμάνια σημερινή Ελλάδα!φαίνεται εξάλλου! δεν υπήρχαν σύνορα στον αρχαίο κόσμο!! ακριβώς το ίδιο πράγμα που εκαναν, όταν εκαναν εισβολή στο Βερολίνο!τα Μογγόλια ισοπέδωσαν τις δεύτερες Θερμοπύλες της Ευρώπης! πολεμησαν σας ήρωες οπως οι αρχαίοι τον εβραιοκομμουνισμο και τα μιασματα! τωρα ειναι αργά! επι αιώνες το όνειρό των εβραιων έγινα αληθινό! τωρα κανουν εισβολή ορδές στην Ευρώπη χωρίς καμία αντίσταση! τα κατάφεραν!περιττό να πω οτι οι κομμουνιστες οχι Έλληνες δεν ειναι, αλλα ούτε καν Ευρωπαίοι! ειναι απόγονοι των πρώτων εισβολέων στην Γη του χρυσού Γένους καποτε Ευρώπη!

Το He 280 υπήρξε το δεύτερο μόλις αεριωθούμενο αεροσκάφος της ιστορίας, και το πρώτο πολεμικό αεριωθούμενο στον κόσμο, το πρώτο δικινητήριο και το πρώτο που δεν ήταν απλά ένα πειραματικό πρωτότυπο. Δημιούργημα της Ernst Heinkel AG, ήταν αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος της εταιρίας για τις υψηλές ταχύτητες πτήσης και βασίστηκε στις εμπειρίες από την ανάπτυξη του πρωτότυπου αεριωθουμένου He 178.

Το αρχικό πρωτότυπο ξεκίνησε να αναπτύσσεται σαν He 180 στα τέλη του 1939 και ολοκληρώθηκε σαν He 280 V1, το Σεπτέμβριο του 1940 και οι κινητήρες Heinkel HeS 8 που προορίζονταν να χρησιμοποιήσει αντιμετώπιζαν προβλήματα και έτσι στις 11 Σεπτεμβρίου πέταξε δοκιμαστικά σαν ρυμουλκούμενο ανεμόπτερο. Στις 2 Απριλίου 1941 έγινε η πρώτη πτήση με φυγοκεντρικούς κινητήρες HeS 8A, ώσεως 585 Kg. Μα η ηγεσία της Luftwaffe προτίμησε να αφήσει αυτή την ιστορική ευκαιρία να προσπεράσει. Έλλειψη χρηματοδότησης δεν επέτρεψε την επίλυση των προβλημάτων και τα εμπόδια για την τελειοποίηση ενός αεριωθουμένου καταδιωκτικού δεν έμελε να ξεπεραστούν έγκαιρα.

Ο προβλεπόμενος οπλισμός αυτού του εξαιρετικής ταχύτητας και ευελιξίας αεροσκάφους θα ήταν τρία πυροβόλα MG των 20 mm, ενώ το He 280B θα έφερε έξι παρόμοια πυροβόλα και βόμβες συνολικού βάρους 500 Kg. Το V6 ζύγιζε άδειο 3.350 Kg και γεμάτο 5.200 Kg. Είχε ταχύτητα 817 Km/h και 615 Km εμβέλεια. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ·

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications