Εικόνες Φρίκης Στην Κρήτη: Τον Έπιασαν Επ’ Αυτοφώρω Να Βιάζει Αvήλικο Κoρίτσι Και Του Έκοψαν Το Μόριο Σε Κρεοπωλείο!
Εικόνες Φρίκης Στην Κρήτη: Τον Έπιασαν Επ’ Αυτοφώρω Να Βιάζει Αvήλικο Κoρίτσι Και Του Έκοψαν Το Μόριο Σε Κρεοπωλείο!

Ο 40χρονος Πέτρος Αντωνάκης, στον Κίσσαμο Χανίων, έγινε αντιληπτός από τους ντόπιους, όταν ακούστηκαν οι κραυγές μιας έφηβης από ένα δρομάκι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Κρητικά Νέα αυτόπτες μάρτυρες τον έπιασαν επ” αυτοφώρω την ώρα που είχε στριμώξει την κατατρομαγμένη κοπέλα πάνω σε έναν τοίχο και την βiαζε.

Το πλήθος χτυπούσε επί ώρα με ξύλα τον άνδρα, ενώ στη συνέχεια άγνωστοι τον έσυραν σε κρεοπωλείο όπου με ένα μηχάνημα κοπής κρέατος τον ευνoύχισαν, αναφέρει το δημοσίευμα. Ο αιμόφυρτος Πέτρος Αντωνάκης παρέμεινε στη μέση του δρόμου για αρκετή ώρα. Ένας ντόπιος, ο Μανώλης Βουρντουνάκης, εξηγεί ότι κανένας δεν τον βοήθησε γιατί γνώριζαν ότι έπρεπε να τιμωρηθεί.

«Έχουμε πολλά τέτοια περιστατικά, πρέπει να σταματήσει η κατάσταση αυτή», λένε. Οι αρχές καταδίκασαν την άγρια τιμωρία του παιδεpαστή και αναζητούν τους δράστες, σημειώνει το δημοσίευμα. Ο Πέτρος Αντωνάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το κoρίτσι λαμβάνει ψυχολογική υποστήριξη μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον άνδρα.

Μονό που η "είδηση" ειναι απο το Μάιο που έβαλε ως νεα η γνωστη σελιδα troll kwloxaneio.gr και η aitoloakarnanianews.gr! και ειναι Hoax είδηση!Η είδηση είναι μια αντιγραφή ενός περιστατικού που συνέβει στην Ινδία το 2014 και απλά άλλαξαν την τοποθεσία και τα ονόματα, κατι τέτοιοι ελληναραδες δηθεν εθνικιστές κατέστρεψαν την χωρα μαζί με τους άλλους!και μαγαρίζουν το ίντερνετ με μονο πιασαρικα ποστ copy paste!απο τέτοιες ιστοσελίδες πάσχει το ίντερνετ .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

αν πραγματικα στεκη αυτη η ειδηση τοτε αυτοι που το εκαναν στο ανεγκεφαλο βιαστη ειναι και αυτοι ομοιητου

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications