7 Νοε 2016

Houska: Το στοιχειωμένο κάστρο που χτίστηκε πάνω σε… πύλη της Κολάσεως [Βίντεο]

Houska: Το στοιχειωμένο κάστρο που χτίστηκε πάνω σε… πύλη της Κολάσεως [Βίντεο]

Σύμφωνα με ερευνητές του υπερφυσικού, υπάρχουν μερικά από τα πιο ανατριχιαστικά και παραφυσικά μέρη στη Γη που ονομάζονται «Hellmouth» (Στόμα ή Πύλες της Κολάσεως), τα οποία θεωρούνται κυριολεκτικά πόρτες στον κάτω κόσμο.

Ενώ υπάρχουν μερικές πολύ γνωστές «πύλες» για τον κάτω κόσμο, όπως το νεκροταφείο Stull στο Κάνσας ή το σπήλαιο του Άδη στο ακρωτήριο Ταίναρο, κανένα δεν είναι τόσο τρομακτικό όπως το περίφημο στοιχειωμένο Κάστρο Houska.

Το εσωτερικό του κάστρου
Βρίσκεται στην Τσεχία και έχει μια πολύ περίεργη ιστορία και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη του πλανήτη. Χτίστηκε πριν από 762 χρόνια και όπως λέει ο θρύλος, είχε ως σκοπό να καλύψει μια τεράστια τρύπα που συνδεόταν απευθείας με την… κόλαση.

Ιστορίες καταδικασμένων σε θάνατο κρατουμένων που ρίχνονταν μέσα στη τρύπα και τρομερά δαιμονικά όντα που αρπάζανε αθώους ανθρώπους είναι μερικές από τις ιστορίες που έχουν ακουστεί για το στειρωμένοι κάστρο. Υπάρχει ένας μύθος για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος κατέβηκε κάτω με ένα σχοινί, και όταν επανήλθε επάνω, είχε γεράσει 30 χρόνια και στη συνέχεια πέθανε αμέσως μετά.

Στη σύγχρονη εποχή, υπάρχουν πολλές θεάσεις με φαντάσματα, δαίμονες, και άλλες «κακόβουλες» οντότητες από άτυχους επισκέπτες οι οποίοι μετά είχαν εφιάλτες για όλη τους την τη ζωή, σύμφωνα με τους ερευνητές πάντα. Γενικώς πάντως πολλές παραφυσικές ομάδες έχουν βρεθεί εκεί και θεωρούν ότι πρόκειται πραγματικά για ένα «δαιμονικό» κάστρο, σύμφωνα και μετο βίντεο παρακάτω που ανέβηκε στο you tube μόλις χθες (6/11/2016).

Το τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμματα δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά τις περισσότερες φορές μεγαλοποιούμε τα γεγονότα. Το πιθανότερο είναι η οπή στην οποία έχει κτιστεί πάνω το κάστρο, να είναι μια απλή δολίνη που να οδηγεί σε βάραθρο και να είναι πολύ ενδιαφέρον για έρευνες σπηλαιολογικού χαρακτήρα. Τώρα για την σύνδεση τους με τον κάτω κόσμου και την… κόλαση, είναι λογικό να θεωρούνται οδοί προς τον Άδη λόγω της «σκοτεινής» φύσης τους.

Ηλίας Σιατούνης, crashonline
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Houska: Το στοιχειωμένο κάστρο που χτίστηκε πάνω σε… πύλη της Κολάσεως [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications