Τι εννοούσε ο Χίτλερ όταν έλεγε οτι ειναι Έλληνας και η ηλιθιότητα σε συνδυασμό με αλλα της μάζας!
Τι εννοούσε ο Χίτλερ όταν έλεγε οτι ειναι Έλληνας και η ηλιθιότητα σε συνδυασμό με αλλα της μάζας!

Προ ήμερων βάλαμε το αρθρο: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Leon Degrelle-Ο Χίτλερ μου είπε ότι είναι Έλληνας!,και κλασικά έπεσαν να μας φάνε πάλι μην και τους χαλάσεις το παραμύθι!έχουμε τους αριστεροκομμουνιστες έχουμε και τους ηλίθιους , οχι καραγκιοζακο Ελληνάρα δεν είχε συγγενείς Έλληνες!

Αδόλφος Χίτλερ,Αδόλφος: γερμανικής προέλευσης όνομα, σημαίνει «θεϊκή βοήθεια» το φυλετικό πορτραίτο του
Ο Αδόλφος Χίτλερ (1889-1945) γεννήθηκε στο Braunau am Inn στην Αυστρία, δύο χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Γερμανία. Ο Χίτλερ είναι Διναρικός και Νορδικός. Ο Διναρικός-Νορδικός συνδυασμός είναι συνήθης στην περιοχή της νοτιοδυτικής Γερμανίας που γεννήθηκε. Στην εμφάνιση μοιάζει περισσότερο στη μητέρα του. Εμφανίζει Νορδικά χαρακτηριστικά σε μάτια, μύτη, χείλη, με δολιχοκεφαλία, καθως και στοιχεία του Διναρικού, όπως μεγάλη κλίση μετώπου, καστανά μαλλιά και κάπως χοντρό λαιμό. Σημειωτέον ότι είχε γαλάζια μάτια. Τα ψυχικά χαρακτηριστικά του Νορδικού και του Διναρικού τύπου εντοπίζονται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Λοιπόν αν δεν μπορεί να καταλάβει ο Ελληναρας τι εννοούσε πρόβλημα του!και φυσικά δεν εχει καμια σχέση με εβραϊκές ρίζες και αλλα κομμουνιστικα ψεμματα! για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες της ηλιθιότητας που επικρατεί!! και το μη "Ελλήνων".... Όσο άφορα κατι σχόλια αιματοκύλησε την Ευρώπη και σκότωσε τόσους χιλιαδες μονο γελοίο προκαλούν! οπως και τα ψεμματα που βάζουν κατι δήθεν έγκυρες ιστοσελίδες!με δεδομένο οτι οι πιο πολλές χώρες παραδόθηκαν χωρίς πολεμο καν, αλλα και οσες χώρες πολεμησαν κατα, ηταν υπό εβραϊκή καθοδήγηση!

Όχι μεγάλε ελληνάρα ! δεν θα μου κανει μαθήματα το καθε τσουτσέκι,που εχει να πει μονο την ιστορία οπως του την έμαθαν! ειστε πολλοι μικροί στο μυαλό κάποιοι "έξυπνοι" για καταλάβετε! οχι μονο δεν ξέρετε αληθινή ιστορια αλλα δεν έχετε ιδέα γιατι έγινε ο πόλεμος, αλλα και τι εννοούσε!όποτε αν ειναι κανεις σαν έμενα, και εχει να πει κατι σοβαρό δεκτό! τωρα κατι ηλίθιοι αμόρφωτοι με 15 πτυχία παιδιά της νέας τάξης δεν μπορουν να μου κανουν μαθήματα!Και ειμαι απο τους πρώτους στην Ελλάδα, που είπα οτι η σημερινή γερμάνια ειναι υπό κατοχή επίσημα έως το 2099, οπως και πολλά αλλα όσοι μπαίνουν συχνά εδω ξερουν τι εννοώ....

Όχι μονο βρήκα την αληθινή ιστορια μέσα σε λίγα χρονιά, γιατι πριν δεν είχα ασχοληθεί ούτε είχα χρονο! αλλα πήγα πιο πέρα!και φυσικά ολα τα στοιχειά βγάζουν σωστό το Χίτλερ! ο οποιος ηταν γνήσιος Έλληνας αν μπορουν να το καταλάβουν κάποιοι! και οχι δεν θα βάλω εδω τα στοιχειά που ανακάλυψα εγω, και ανατρέπουν οχι μονο την ιστορία οπως την ξέρουν οι πολλοί,αλλα οτι ξέρετε για την ίδια την ζωή!(ολα τεκμηριωμένα με στοιχειά ακομα και απο τους ίδιους τους Εβραίους την ελιτ, αλλα μερικά απο αυτα ειναι μπροστά σας! έως και παλιο χάρτη που πάνω γραφει άρια φυλη μια περιοχή της γης! άρα μονο "ναζιστικές θεωρίες" δεν ηταν για τους θνητούς αφου ο χάρτης ειναι πολύ παλιότερος!! καθώς σε αυτη την φυλη ανήκω! ), για να τα πάρει ο καθε ερευνητής της πλάκας που γραφει βιβλία να τον κάνω μάγκα!

Έχω βαλει μερικά άρθρα με υπονοούμενα για το τι παίζεται, Όπως εχω ξανα πει η μαζα δεν εχει ιδέα τι παίζεται! και ολα αυτα ειναι μονο ενα μικρό μέρος της αληθείας!πέρα απο τα ιστορικά στοιχειά που απέκρυψαν με ψεμματα! βλέπε απάτη πολυτεχνείου! μονο για αυτούς που μπορουν να καταλάβουν!ποιοι ειναι αυτοι ; οι όμοιοι μου! οχι δεν ειναι οι "ιδεολογίες" και αλλα τέτοια χαζά! καταρχήν οι κομμουνιστες ειναι φυλη!! μπορεί να καταλάβει κανεις γιατί έλεγαν για φυλετικη υγειά, οι Γερμανοί τοτε πριν 1945,οι γνήσιοι σε όλες αυτές τις χώρες λόγο μη ανάμειξης με Τούρκους οπως στην Ελλάδα, αλλα και οι αρχαίοι Έλληνες; η γιατι βίασαν 5 εκατομμύρια Γερμανίδες; ολα υπό εντολες Εβραίων,αλλα και γιατι έγινε το παιδομάζωμα εδω;

Και λίγο ιστορια απο αυτη που δεν θα σας πει κανένας, πίσω απο ιστοστοσελίδες που υπηρετούν εβραϊκά συμφέροντα ,δλδ το 80% μαζί με τους ηλίθιους copy paste στην Ελλάδα!ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!Το 1918 ο Τρότσκι. . . δημιούργησε τον Κόκκινο Στρατό.Οι Εβραίοι στρατιωτες, ήταν πολυάριθμοι. Αρκετές μονάδες του Κόκκινου Στρατού αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από τους Εβραίους, όπως για παράδειγμα, η ταξιαρχία του Joseph Forman, οι Εβραίοι αυξήθηκαν σε αριθμό μεταξύ στους αξιωματικούς του Κόκκινου Στρατού ... "Όχι μόνο υπήρχαν 500.000 Εβραίοι στον Κόκκινο Στρατό, Αλλα επίσης στα συντάγματα στον Κόκκινο Στρατό που αποτελείται εξ ολοκλήρου από Εβραίους με επικεφαλής εβραϊους διοικητές.Είναι ένα πολύ τεκμηριωμένο γεγονός ότι οι περισσότερες θέσεις κλειδιά και οργάνωσης μεταξύ των Μπολσεβίκων και του Κόκκινου Στρατού ηταν Εβραίοι!.

Στρατόπεδα Αϊζενχάουερ είχαν σχεδιαστεί με ένα σκοπό:Τον μαζικό θάνατο. Ήταν, κυριολεκτικά, στρατόπεδα θανάτου.
Εκατομμύρια γερμανοι άνδρες και αγόρια έχασαν τη ζωή τους από την πείνα, ασθένειες,την εξάντληση, τη δίψα, και φυσικά βασανιστήρια, καταναγκαστική εργασία,και σφαγή, και την συστηματική εκτέλεση.
Μία από τις χειρότερες θηριωδίες στην παγκόσμια ιστορία του κόσμου που δεν μιλάει κανεις! αλλα σε μια πλήρη διαστρέβλωση οι θύτες παρουσιάζονται ως θύματα! οι Γερμανοί όσοι έμειναν ζωντανοί μέσα στο "σπίτι τους" αντιμετοπιστικαν ως μπάζα, οι γυναικες τους,οι φίλες τους, και τα παιδιά τους ήταν νεκροί,η σκλαβωμένοι, ακρωτηριασμένοι, έχασαν τα παντα όσοι επέζησαν απο αυτη την φρίκη,εκαναν οτι μπορούσαν να αποτρέψουν περαιτέρω συστηματικό βιασμό από πολωνους, Ρωσους, και Μογγόλους στρατιώτες.

Ποτέ στην ιστορία του κόσμου δεν είχε γίνει μια τέτοια θηριωδία βιασμού με μαζικές δολοφονίες, όλα αυτα ενάντια σε αβοήθητες γυναίκες και παιδιά ενός μεγάλου έθνους, και όλα αυτά με την πλήρη συνενοχή των τριών μεγάλων ηγετών των χωρών του νικητή: Franklin D. Roosevelt,coldhearted, ο εγκληματίας πολέμου Ουίνστον Τσώρτσιλ, και ο ψυχοπαθής και τέρας με ανθρώπινη μορφή, Ιωσήφ Στάλιν.

"Εμείς δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε," Εβραίος συγγραφέας Sever Plocker μας λέει, "ότι από τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης εποχής ήταν Εβραίοι". Πως είπατε; ο Χίτλερ ηταν το "τέρας" που σκότωσε χιλιαδες; για πάρτε φορά και κτυπήστε το ξερό σας σε κανένα τοίχο μήπως και φύγει απο μέσα η πλύση εγκεφάλου,αν βεβαία δεν έχετε κομμουνιστικα γονίδια! Στα αλήθεια νομίζεται οτι ολα τα πάρα πάνω έγιναν τυχαια ετσι άπλα; μονο και μονο που Χίτλερ δεν πλήρωνε τους Εβραίους τραπεζίτες και ξήλωσε απο παντού, και όλη την Γερμάνια τους Εβραίους απο θέσεις κλειδιά, οι οποίοι σημερα λυμαίνονται οχι μονο την Γερμανία αλλα όλη την Ευρώπη....Αλήθεια γιατι γίνεται όλη αυτη η εισβολή στην Ευρώπη απο λαθρο και γιατι; κατι τελευταίο , εθνικός nazionale ιταλικά,η λέξη φασίστας ειναι στα ιταλικά εθνικιστής, "©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

1000 ΕΥΓΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΑΕΤΕ
ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ




ΑΤΟΜείπε...

Ελεύθερα

Γκρίζοςείπε...

Μεγάλες Αλήθειες .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications