5 Νοε 2016

Μαντηλοφορεμένες Σύριες; Άλλη μια ένδειξη της καθεστωτικής προπαγάνδας!!!!

Μαντηλοφορεμένες Σύριες;   Άλλη μια ένδειξη  της καθεστωτικής προπαγάνδας!

Άλλη μια ένδειξη του πόσο σανό είναι σε θέση να φαν οι Έλληνες ως θύματα της καθεστωτικής προπαγάνδας, αποτελεί ο λανθασμένος συνδυασμός της Συρίας προσφυγοπούλας με την μαντήλα.

Σχεδόν όλοι οι Έλληνες πλέον έχουν πεισθεί, ότι οι Σύριες φορούν μαντήλα και ότι οι αλλοδαποί που θρέφουμε στην χώρα μας ως δήθεν πρόσφυγες, είναι Σύριοι. Επίσης σχεδόν όλοι έχουν πεισθεί ότι το καθεστώς του Ασάντ είναι αυταρχικό, τουλάχιστον περισσότερο από το καθεστώς του Τσίπρα.

Παρακολουθώ λοιπόν στο youtube βίντεο από Συρία, και μέχρι τώρα δεν είδα κάποια Σύρια με μαντήλα! Πού να κρύβονται άραγε; ή μήπως έχουν έρθει όλες στην Ευρώπη;

Το παρακάτω βίντεο είναι από το τηλεοπτικό κανάλι των Κοριτσιών της Συρίας (Girl Syria TV, δείτε στο 1,20 λεπτό) και δείχνει (όπως και πολλά άλλα) τον τρόπο που ντύνονται, διασκεδάζουν και σκέφονται οι Σύριες.

Σίγουρα είναι πιο ελεύθερες από τις Ελληνίδες, αφού οι Ελληνίδες δεν κατάφεραν ακόμη να φτιάξουν δικό τους τηλεοπτικό κανάλι (που να βρουν άλλωστε τα 50.000.000 ευρώ που ζητάει για άδεια ο δικός μας δικτάτορας;)Συμπέρασμα: Οι αντικαθεστωτικοί της Συρίας που έρχονται εδώ ως πρόσφυγες, είναι οι φανατικοί μουσουλμάνοι και μουσουλμάνες με τις μαντήλες, που δεν αντέχουν άλλο τόση ελευθερία και ζητούν καταφύγιο στην οπισθοδρομική Ευρώπη που τους αποδέχεται με όλες τους τις σκοταδιστικές ιδεοληψίες !ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΕΣ! ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΘΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ!! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ!!

Ἀλκαῖος Ἰωάννης
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μαντηλοφορεμένες Σύριες; Άλλη μια ένδειξη της καθεστωτικής προπαγάνδας!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats