Το φρικτό έγκλημα στη Πάτρα: Τον σκότωσε η Αλβανίδα γυναίκα του και μετά τον τσιμέντωσε! (Βίντεο)
Το φρικτό έγκλημα στη Πάτρα: Τον σκότωσε η Αλβανίδα γυναίκα του και μετά τον τσιμέντωσε! (Βίντεο)

Πριν τον Τσαγκαρόπουλο είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ενώ ήταν ήδη έγκυος, τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της στην Αλβανία..Σοκαριστικές αποκαλύψεις… Η ίδια του η γυναίκα και οι Αλβανοί συνεργοί της τον σκότωσαν και τον τσιμέντωσαν στο μπάνιο του σπιτιού.

Το «Τούνελ» έφερε στο φως το ρόλο της «μαύρης χήρας» ή γυναίκας- «αράχνης» όπως την αποκαλούσαν, καθώς και τα εγκλήματά της. Τελευταίο θύμα της ο Τάσος Τσαγκαρόπουλος 42 χρόνων από τη Ζάκυνθο, με τον οποίο ήταν «συνεργάτες στις απάτες», όπως η ίδια έλεγε και είχαν οικονομικές διαφορές.

Τον σκότωσε με τη βοήθεια φίλου της και τον «έχτισαν» κάτω από το ντους στο υπόγειο μονοκατοικίας που νοίκιαζε στο Διακοπτό, σαν πλούσια Ελληνοαμερικανίδα.

Στην πραγματικότητα όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα του «Τούνελ», ήταν μια επαγγελματίας απατεώνισσα που είχε βάλει στο χέρι περιουσίες γερόντων και άλλων ανύποπτων θυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πριν τον Τσαγκαρόπουλο είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ενώ ήταν ήδη έγκυος, τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της στην Αλβανία όπου έμενε και την έπιασαν ενώ τον έκαιγε. Είχε φυλακιστεί στην Αλβανία και για διακεκριμένες κλοπές και απάτες.

Πως εξαφάνισε τον Τσαγκαρόπουλο
Την εξαφάνιση του Τάσου Τσαγκαρόπουλου 42 χρόνων από τη Ζάκυνθο, την έφερε για δεύτερη φορά στο φως το «Τούνελ» στις αρχές Φεβρουαρίου 2010. Έμενε στην περιοχή της Καισαριανής και χάθηκε το Σάββατο 23 Μαΐου του 2009.

Το αυτοκίνητο που είχε δανειστεί από ένα φίλο του ένα άσπρο Ρενό Κανγκού, βρέθηκε στις 3 Ιουλίου 2009 από τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εγκαταλειμμένο σε κεντρικό δρόμο του Αιγίου.Κανείς δεν πρόσεξε αν αφέθηκε στο σημείο απ' τον οδηγό του ή αν κάποιος άλλος το μετέφερε εκεί για να βρεθεί. Το στίγμα του κινητού του πριν χαθεί, δόθηκε απ' την περιοχή του Διακοπτού Αιγίου. Όλα έδειχναν ότι το Διακοπτό έκρυβε το μυστικό της εξαφάνισής του.

Τον έθαψαν κάτω απ' τo τζακούζι
Το «Τούνελ» εστίασε από την αρχή τις έρευνές του σε αυτή την περιοχή. Μετά και από τη δεύτερη εκπομπή, άνοιξε ο δρόμος των εξελίξεων που σόκαραν. Ένας τηλεθεατής που γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις, ήρθε σε επαφή με το «Τούνελ» και έδωσε μια σημαντική πληροφορία. Είδε το αυτοκίνητο του μέχρι τότε αγνοούμενου Τσαγκαρόπουλου, στην αυλή μιας μονοκατοικίας στο Διακοπτό, τις πρώτες μέρες της εξαφάνισης.

Εκεί έμενε με ενοίκιο μια γυναίκα που εμφανιζόταν σαν πλούσια Ελληνοαμερικανίδα και χάθηκε ξαφνικά νύχτα μετά την πρώτη εκπομπή για τον Τσαγκαρόπουλο, αφού πρώτα έκανε εργασίες στο τζακούζι του σπιτιού!

Το «Τούνελ» έφερε σε επαφή το μάρτυρα με τη δικηγόρο της οικογένειας και στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι δικαστικές Αρχές. Μετά από σχετική άδεια της Εισαγγελέως, έγινε η έρευνα στη μονοκατοικία του Διακοπτού και ήρθαν όλα στο φως... Ο Τσαγκαρόπουλος ήταν δολοφονημένος και τσιμεντωμένος κάτω από το τζακούζι στο υπόγειο του σπιτιού όπου έμενε η συνεργάτιδά του, η Ευαγγελία Ζιάγκα.

Την είχε επισκεφτεί για να λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές, του έριξε υπνωτικό στο ποτό και τον σκότωσε όπως είπε, μαζί με το φίλο της, Αναστάσιο Παναγάκη που πέθανε στην πορεία κατά ένα περίεργο τρόπο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε νύχτα από το Διακοπτό, αφήνοντας χρέη και «φέσια» σε κατοίκους της περιοχής. Μετά την ανακάλυψη του πτώματος, το «Τούνελ» την αναζήτησε με στοιχεία που βρήκε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής. Στο αρχείο του ALTER υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες από θύματά της που είχε εξαπατήσει οικονομικά καθώς και φωτογραφίες της.

Το «Τούνελ» οδήγησε στη σύλληψη της γυναίκας- «αράχνης»
Στη σύλληψή της οδήγησε μια πληροφορία που έφτασε νύχτα στην εκπομπή.
Άνθρωπος που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, αποκάλυψε στην Αγγελική Νικολούλη ότι η γυναίκα που έβλεπε στην τηλεόραση ζει στη Λούτσα στο σπίτι ενός εύπορου γέροντα που είχε γίνει το νέο της θύμα. Διακριτικά το «Τούνελ» ενημέρωσε την αστυνομία της Λούτσας και τη συνέλαβαν μόλις έκλεισε η εκπομπή τα ξημερώματα, όταν προσπάθησε να διαφύγει μαζί με ένα συνεργάτη της.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Κατέληξε στην Ασφάλεια Πατρών όπου μετά από πoλύωρη ανάκριση ομολόγησε το φρικιαστικό έγκλημά της στο Διακοπτό.
Κύκλωμα απατεώνων με διασυνδέσεις
Η βαθιά έρευνα της εκπομπής ξεσκέπασε το κύκλωμα απατεώνων που ξεζούμιζε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.
Το βρώμικο χρήμα τους που κυκλοφόρησε, επενδύθηκε σε ακίνητα και επιχειρήσεις.
Καταγγέλθηκαν περίεργοι θάνατοι ενώ περιουσίες φέρονται να άλλαξαν χέρια σε μια νύχτα, με πλαστά συμβόλαια και πληρεξούσια. Ξεθάφτηκε η εξαφάνιση του Ευάγγελου Γύζη από την Σαντορίνη. Χάθηκε με τα 10.000.000 δρχ. του εφάπαξ στα χέρια.

Σε αυτή την εξαφάνιση εμπλέκεται με τρόπο περίεργο, άλλη συνεργάτης του Τσαγκαρόπουλου, δικηγόρος στο επάγγελμα. Σπείρα με υπόγειες διαδρομές και πρόσωπα- σκιές σε υποθηκοφυλακεία, σε συμβολαιογραφικά γραφεία, σε τράπεζες, σε νοσοκομεία και αλλού. Το «Τούνελ» αποκάλυψε ένα βίντεο- ντοκουμέντο της γυναίκας- «αράχνης» και του συνεργού της στο έγκλημα του Διακοπτού.Οι ερωτικές επιστολές της στο θύμα
Η εκπομπή έφερε στο φως τις ερωτικές επιστολές της προς το τελευταίο της θύμα τον Τσαγκαρόπουλο, που βρέθηκαν στο σπίτι του. Μόνο θύμα δεν εμφανίζεται σε αυτές...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications