Η μαριονέτα  Μ.Ομπάμα ήρθε να δώσει  οδηγίες στους κομμουνιστες οπως ο Τσώρτσιλ το  1944! λίγο πριν το αιματοκύλισμα και εισβολή την Γερμανία ! (βίντεο)
Σε … Χόλιγουντ μετατράπηκε η Αθήνα – Δείτε το τζιπ της CIA που συνοδεύει τον  Μ.Ομπάμα (βίντεο)

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:Οι εβραιομασονοι μαζί με τους απανταχού χρήσιμους ηλίθιους και ζωώδες κομμουνιστες που δημιούργησαν με μόνιμη κληρονομική βλάβη εγκεφάλου, ετοιμάζονται να εισβάλουν στην ελεύθερη Γερμανία του Χίτλερ, να προκαλέσουν την μεγαλύτερη γενοκτονία και ολοκαύτωμα στην ιστορια! που όμως δεν την γράφουν τα ιστορικά βιβλία!(ηταν Έλληνες γνήσιοι Δωριείς βλέπεις οι ναζι!που να τα πουν αυτα;)και έστειλαν τον εγκληματία της ανθρωπότητας και μεθύστακα Ουίνστον Τσώρτσιλ στην Ελλάδα το 1944,να δώσει γραμμή στους χασάπηδες κομμουνιστες!

Έτσι και τωρα ετοιμάζονται να πάρουν πίσω την Ρωσία που έχασαν! η γερμάνια καταστράφηκε πια μαζί με τον λαό της! (οι πιο πολλοι ειναι απόγονοι απο τα μπασταρδια απο τους χιλιαδες βιασμούς το 1945 με εντολή Εβραίων! ετσι δημιουργούν κομμουνιστες αριστερούς! να τους υπηρετούν!) τα ίδια ειχαν κανει και στην Ελλάδα καποτε! και σημερα: οι ναζι μας επιβάλουν μετρά! ποιοι ναζι ρε ηλίθιοι; η γερμανική ηγεσία ειναι όλοι εβραιομασονοι και αριστεροκομμουνιστες οπως και εδω εξάλλου! άσε που ειναι υπό κατοχή επίσημα μεχρι να την κανουν ισλαμ! έως 2099!!! αμόρφωτοι η μολυσμένοι με τον ίο του κομμουνισμού: Mα σκότωσαν Έλληνες οι ναζι!, sorry οι Έλληνες ηταν μαζί με τους ναζι! λόγο της αρχαίας σύνδεσης! και οι κομμουνιστες πράκτορες των αγγλομασονων που σκότωσαν τοτε, δεν ηταν ούτε ειναι Έλληνες αλλα τουρκόσποροι! δεν θα ασχοληθούμε με παράπλευρες απώλειες καν!

ΥΓ γνωρίζω οτι οι μολυσμένοι λενε ψεμματα έως και σημερα, τύπου οι ναζι έσφαξαν κτλ! για να καλύψουν την δίκη τους σφαγή και παιδομάζωμα που εκαναν σε όλη την χωρα!οχι σε προδότες που λενε αλλα για επικρατήσει η κομμουνιστικη φυλή τους! που φυσικά ουδεμιά σχέση εχει με Ελλάδα! οπως και τους ξεχωρίζω!! απο αυτούς προκύπτουν και οι αδελφές!!

Έφτασε το πρωί στην Αθήνα ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ και όπως είναι φυσικό η πόλη έχει «νεκρώσει» και οι μόνοι που κυκλοφορούν έξω είναι αστυνομικοί, Αμερικανοί πράκτορες και η φρουρά του Ομπάμα. Κατά τη διάρκεια της πομπής εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και το τζιπ της CIA.

Ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες, κομάντο, ελεύθεροι σκοπευτές έχουν ακροβολιστεί για την προστασία του Αμερικανού προέδρου, ενώ το περίφημο «Beast» η διαμορφωμένη λιμουζίνα με επιθετικά και αμυντικά συστήματα προστασίας χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις του.

Στην Αθήνα, όμως, δεν έφτασε μόνο το «Κτήνος», αλλά και ένα όχημα που θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ και μπορεί να προστατεύσει και να προσφέρει στον πρόεδρο των ΗΠΑ τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση επίθεσης.Το όχημα των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής, μοντέλο Ford F550 Horton, «ακολουθεί» τον πρόεδρο Ομπάμα στις επισκέψεις του στο εξωτερικό.

Στο εσωτερικό του «σκληροπυρηνικού» οχήματος ο Ομπάμα έχει διαθέσιμο πλήρη εξοπλισμό των πιο εξελιγμένων συστημάτων για την προστασία του.Όπως ήταν αναμενόμενο το όχημα, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις μυστικές υπηρεσίες ως μονάδα «Hazardous Materials Mitigation», ξεχώρισε από την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον πρόεδρο των ΗΠΑ από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στον Αστέρα Βουλιαγμένης και από εκεί στο προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications