16 Νοε 2016

Καναδικό αεροσκάφος απέφυγε σύγκρουση με UFO!

Καναδικό αεροσκάφος απέφυγε σύγκρουση με UFO!

Καναδική επιβατικό αεροπλάνο παραλίγο να συγκρουστεί με ένα UFO,το περιστατικό έγινε την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με καναδική τηλεόραση CTV, επικαλούμενη δήλωση με την αεροπορική εταιρεία Porter Airlines, η οποία ανήκε το αεροσκάφος.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της ίδιας ημέρας το αεροπλάνο βρισκόταν καθ 'οδόν από την Οτάβα στο Τορόντο και ήταν 55 χιλιόμετρα ανατολικά του προορισμού, σε υψόμετρο 2700 μέτρων, όταν οι πιλότοι παρατήρησαν ένα αντικείμενο μπροστά τους.

Ο Τύπος του αεροπλάνου που είχε την συνάντηση με το UFO

Ο Τύπος του αεροπλάνου που είχε την συνάντηση με το UFO

Όταν το πλησίασαν, συνειδητοποίησαν ότι ηταν στην διαδρομή τους σε πορεία σύγκρουσης, και άλλαξαν πορεία απότομα για να αποφύγουν την σύγκρουση με το αντικείμενο,ως αποτέλεσμα του απότομου ελιγμού ηταν τραυματισμός δύο αεροσυνοδών,λεει η αεροπορική εταιρεία.

Σύμφωνα με την αρχική δήλωση των πιλότων, το αντικείμενο έμοιαζε με ένα μπαλόνι, αλλά αργότερα είπαν ότι θα μπορούσε να είναι ένα drone,η εταιρία έστειλε δύο ανακριτές για να πάρει συνέντευξη από το πλήρωμα. Το CTV παραθέτει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η πλειοψηφία των ερασιτεχνικών drone δεν μπορεί να πετάξει στα 3000 μέτρα, αλλά μονο τα drone επιστημονικής και στρατιωτικής χρήσης μπορουν να φθάσουν σε τέτοιο ύψος,Μέχρι στιγμής δεν εχει δοθεί μια απάντηση ως το τι ηταν το αντικείμενο...ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Καναδικό αεροσκάφος απέφυγε σύγκρουση με UFO!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications