8 Νοε 2016

Δίνουν το κορμί τους για λίγα… ευρώ!

Δίνουν το κορμί τους για λίγα… ευρώ!

Με την οικονομική κρίση να «χτυπά» όλο και περισσότερο κόσμο, πληθαίνουν και τα περιστατικά που γίνονται γνωστά από ανθρώπους που κάνουν τα… πάντα για λίγα ευρώ.

Τα τελευταία 24ωρα έχει έρθει και πάλι στην επικαιρότητα ένα ζήτημα καθόλου άγνωστο για τους κατοίκους της Πάτρας αλλά και όχι μόνο. Πρόκειται για τις φοιτήτριες ή νεαρές γενικότερα γυναίκες που ψάχνουν για «μπαμπάδες» ώστε να τις φροντίζουν!

Μόλις τα κορίτσια πέφτουν στο κρεβάτι του πλούσιου «μπαμπά», εκείνος αναλαμβάνει όλα τα έξοδα του «sugar baby» του, από το ενοίκιο ως τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου ή το... μανικιούρ!

Από την άλλη, όπως αναφέρει και το dete.gr, τελευταία πληθαίνουν και τα αγόρια που υπόσχονται να γίνουν το boy toy που θα βοηθήσουν ώριμες «sugar mamas» να περνούν πιο ευχάριστα τις μοναχικές στιγμές τους!Μέχρι και site υπάρχει, το SugarDaters.com, στο οποίο μπορεί κάποιος να βρει και κορίτσια από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή!

Οι περισσότερες δηλώνουν πως για να ανταποκριθούν στα έξοδα της ζωής σε μία άλλη πόλη έπρεπε να βρουν μία λύση, να πιάσουν δουλειά!Έτσι κάνουν εγγραφή στο site… και περιμένουν τον «μπαμπά» τους!

Το SugarDaters.com έχει ήδη 1.000 μέλη, αν και μετρά μόνο λίγους μήνες ζωής, που δηλώνουν έτοιμα να εκπληρώσουν και την πιο τρελή φαντασίωση του στοργικού ηλεκτρονικού «μπαμπά» ή της «μαμάς» που θα τα... υιοθετήσει!Τα sugar babes και τα boy toys είναι ηλικίας από 18 έως 35 χρόνων, ενώ οι ηλικίες των sugar daddies και των sugar mamas αρχίζουν συνήθως από τα 35 χρόνια και πρόκειται κυρίως για επιχειρηματίες με οικονομική άνεση.

parapolitika.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δίνουν το κορμί τους για λίγα… ευρώ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats