13 Οκτ 2016

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Μια ανεπιβεβαίωτη είδηση φαίνεται να ήταν αρκετή για τις Βρετανικές εφημερίδες να υπενθυμίσουν στους αναγνώστες τους πώς «ο Μεγάλος Κακός Πούτιν» θέλει να τους ρίξει πυρηνικά.

Ο ισχυρισμός αυτός βασίζεται σε είδηση που λέει ότι Ρώσοι αξιωματούχοι που ζουν στη δύση, διατάχτηκαν να φύγουν από τα σπίτια μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο ισχυρισμός βασίζεται σε ανώνυμες πηγές, με το Κρεμλίνο να έχει διαψεύσει την είδηση. Πολλά βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης άρπαξαν την ευκαιρία να πουν ότι η Ρωσία «καραδοκεί» και στοχεύσει με πυρηνικούς πυραύλους την Βρετανία, αλλά και την Ευρώπη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT.

«Η Ρωσία« καλεί επειγόντως τους αξιωματικούς και τις οικογένειες τους που ζουν στο εξωτερικό να γυρίσουν στην χώρα», λόγω απειλής Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου,» ήταν ο τίτλος της Daily Star, η οποία προφανώς ήταν η πρώτη βρετανική εφημερίδα που ανέφερε την είδηση.

Η Daily Mail επίσης ανέφερε και αυτή την είδηση λέγοντας επιπλέον για την αναστολή μιας συμφωνίας της Ρωσίας με τις ΗΠΑ σχετικά με τον τρόπο διάθεσης πολεμικού υλικού που υπάρχει περισσευούμενο.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την έκθεση, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι δεν έχει ακούσει για αυτό το θέμα παρά μόνο από τις εφημερίδες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats