13 Οκτ 2016

ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΛΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 89 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ- ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΛΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 89 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ- ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

Βουδιστής λάμα εμφανίστηκε 89 χρόνια μετά το θάνατό του

Οι εικόνες από μια κάμερα επιτήρησης στο παλάτι μιας βουδιστικής Sangha της Ρωσικής Δημοκρατίας της Buryatia προκαλούν σύγχυση σε ντόπιους και ξένους.

Εικόνες που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα από την Βουδιστική Sangha της ρωσικής πόλης Ulán-Udé (στη Δημοκρατία της Buryatia) υποδηλώνουν ότι ο λάμα Dashi-Dorzho Itigilov, το σώμα του οποίου παραμένει αναλλοίωτο εδώ και 89 χρόνια, μπορεί να κινείται, σύμφωνα με την εφημερίδα Siberian Times. Το διαβεβαιώνει ο παρών λάμα της τοπικής βουδιστικής κοινότητας, Damba Ayusheev.

Σε εικόνα που κατέγραψε κάμερα παρακολούθησης στο παλάτι Ivolginsky Datsan, όπου φυλάσσεται η μούμια του Dashi-Dorzho Itigilov, διακρίνεται μια σιλουέτα που μοιάζει με άνθρωπο να κάθεται στο πάτωμα. Σε άλλες εικόνες η σιλουέτα εμφανίζεται δίπλα σε ένα καναπέ. Οι εικόνες ελήφθησαν στις 9 και 10 του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον νυν λάμα, «Αυτό δεν είναι αστείο, είναι αλήθεια». «Βλέπω μια φιγούρα στην εικόνα (…) και ξέρω ότι ουδείς θα μπορούσε να βρίσκεται στο παλάτι του λάμα Khambo Itigilov εκείνη τη στιγμή». «Έμεινα κατάπληκτος από την εικόνα και παρόλο που την είχα φανταστεί, δεν ήμουν έτοιμος να την δω», παραδέχεται.

Εν τω μεταξύ, ο εκπρόσωπος της Sangha, Tubden Baldanov, τόνισε ότι η υποτιθέμενη εμφάνιση του λάμα ενδεχομένως να είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς την κοινωνία. Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου μάλιστα τονίζουν ότι πρόκειται για ένα προμήνυμα πως πλησιάζει ένας πόλεμος.

Η σωρός του λάμα Itigilov εξετάστηκε το 1955 και το 1973 και στη συνέχεια οι μοναχοί διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχουν σημάδια αποσύνθεσης. Μετά την επανάληψη της εξέτασης του σώματος το 2002, οι επιστήμονες είπαν ότι φαίνεται σαν «κάποιον που είχε πεθάνει μόλις πριν από 36 ώρες».Το μουμιοποιημένο σώμα του λάμα Itigilov φυλάσσεται σε μια γυάλινη σαρκοφάγο σε αυτό το παλάτι.Ο λάμα Itiligov γεννήθηκε το 1852 και αν ζούσε σήμερα θα ήταν 164 ετών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ ΛΑΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 89 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ- ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Τι παπάρας είναι αυτός ρε? Άντε πετάχτε το πτώμα από και ρε.
Σκιαχτήκαμε βραδιάτικα με τον έτσι.


Φίλος

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats