9 Οκτ 2016

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η κίνηση αυτή ενισχύει τη στρατιωτική επιρροή του Πούτιν…Ο Πούτιν πέρασε βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, μέσα στην Ευρώπη, με τους φόβους για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο να φουντώνουν και πάλι.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανάπτυξε με άκρα μυστικότητα πυραυλικά συστήματα ικανά να φέρουν πυρηνικές κεφαλές στον ευρωπαϊκό πυρήνα, πυροδοτώντας περαιτέρω τους φόβους για επικείμενο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Μόσχα έστειλε το σύστημα πυραύλων Iskander-M σε ένα εμπορικό πλοίο περνώντας έτσι απαρατήρητα στο ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ, σύμφωνα με τα εσθονικά μέσα ενημέρωσης και όπως μεταδίδει η Daily Express.

Η κίνηση αυτή ενισχύει τη στρατιωτική επιρροή του Πούτιν στην Ευρωπαϊκή ήπειρο αφού ο θύλακας βρίσκεται μεταξύ Πολωνίας και Λιθουανίας.

Οι πύραυλοι είναι να βρουν στόχο στα 310 μίλια μακριά και έχουν την ικανότητα επίσης να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές. Το σύστημα εκτόξευσης πυραύλων είναι πολύ πιο περίπλοκο από ότι έχει η Δύση αυτή τη στιγμή.Ο υπουργός της Εσθονίας άμυνας, Hannes Hanso, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε λόγο να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά στον αέρα, στο νερό, και οπουδήποτε αλλού.»

Αλλά δεν έδωσε κανένα περαιτέρω σχόλιο για την είδηση.Ωστόσο αξιωματούχοι των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την μεταφορά του συστήματος. Ένας ανώτατος αξιωματούχος είπε: «Έχουν μετακινήσει ένα παρόμοιο σύστημα πυραύλων στο Καλίνινγκραντ το 2014 για μια στρατιωτική άσκηση. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια πολιτική χειρονομία, μια επίδειξη δύναμης, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στο ΝΑΤΟ»

Αυτό είναι η τελευταία μέχρι στιγμής κίνηση στην «παγκόσμια σκακιέρα» από τον Πούτιν μετά την «εκκένωση» 40 εκατομμυρίων ανθρώπων σε μια τεράστια στρατιωτική άσκηση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats